Ολυμπιακός μεταγραφές: Ενδιαφέρον της Σεβίλλη για τον Καμαρά για καλοκαίρι βλέπουν οι Ισπανοί

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ενδιαφέρον της Σεβίλλη για τον Καμαρά για καλοκαίρι βλέπουν οι Ισπανοί

Newsroom
Η απίθανη ενδεκάδα με την οποία ο Παναθηναϊκός τελείωσε το παιχνίδι έχοντας ως σέντερ φορ τον Ακαϊντίν

bet365

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Μαντί Καμαρά βρίσκεται στην λίστα της Σεβίλλη για το καλοκαίρι.

Η ισπανική ιστοσελίδα «Estadio Deportivo» ανέφερε πως ο αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλη, Βίκτορ Όρτα εξετάζει την περίπτωση του Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού για το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε και μένει ελεύθερος από τους «ερυθρόλευκους».

Ο 45χρονος Ισπανός έχει ξεκινήσει να δουλεύει για την ενίσχυση της ομάδας για τη νέα σεζόν και αυτή τη την περίοδο σταχυολογεί τις καλύτερες περιπτώσεις παικτών που θα μείνουν ελεύθεροι το προσεχές καλοκαίρι. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο 26χρονος κεντρικός μέσος από την Γουινέα, που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, έναν ποδοσφαιριστή που ο Όρτα φαίνεται να έχει ξεχωρίσει.

Βέβαια, όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, η Σεβίλλη δεν «παίζει» μόνη της, αφού υπάρχει και η Χετάφε στο προσκήνιο, η οποία φαίνεται αρχικά να είχε το προβάδισμα, όμως όλα μπορούν να αλλάξουν αν εμπλακούν οι Ανδαλουσιάνοι.

Υπενθυμίζουμε πως ο Μαντί Καμαρά βρίσκεται πλέον στην δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, μετά από απόφαση της διοίκησης λόγω της συμπεριφοράς του και το συμβόλαιό του φαίνεται πως δεν θα ανανεωθεί. Φέτος, έχει πραγματοποιήσει 29 συμμετοχές σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας μία ασίστ σε 2.230 αγωνιστικά λεπτά.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα