Ολυμπιακός: Τέλος ο Καμαρά από την πρώτη ομάδα και κλήση σε απολογία

Ολυμπιακός: Τέλος ο Καμαρά από την πρώτη ομάδα και κλήση σε απολογία

Τέλος ο Καμαρά από την πρώτη ομάδα και κλήση σε απολογία

bet365

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να υποβιβάσει τον Καμαρά στην δεύτερη ομάδα και τον κάλεσε σε απολογία για την συμπεριφορά του.

Με την δεύτερη ομάδα θα προπονείται πλέον ο Μαντί Καμαρά, μετά από απόφαση του Ολυμπιακού για την συμπεριφορά που έχει επιδείξει ο ποδοσφαιριστής τις τελευταίες μέρες.

Ο 26χρονος κεντρικός μέσος από την Γουινέα είχε απαράδεκτη συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα καθυστερώντας συνεχώς σε μίτινγκ της ομάδας ενώ «ενοχλούσε» και αρκετούς παράγοντές της στους οποίους τόνιζε πως δεν θέλει να παίζει άλλο πλέον στην Ελλάδα. Η συμπεριφορά αυτή ξεκίνησε πριν το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και άρχισε να γίνεται εντονότερη μετά απ' αυτό, όπως αναφέρουν από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Επειδή, λοιπόν, «κανείς δεν μπορεί να είναι αδιάφορος ή να αργεί στις προπονήσεις και επειδή κανείς δεν μπορεί να βάζει το όνομά του πάνω από τον σύλλογο» όπως ανέφεραν από την ομάδα, ο Μαντί Καμαρά δεν θα είναι πλέον μέλος της πρώτης ομάδας των «ερυθρολεύκων». Θα υποβιβαστεί στην δεύτερη ομάδα, με την οποία θα προπονείται και θα αγωνίζεται.

Φυσικά κλήθηκε και σε απολογία από την διοίκηση της ομάδας για την όλη αυτή συμπεριφορά του, η οποία αναμένεται να εξετάσει κάθε πτυχή αυτής της απαράδεκτης συμπεριφοράς που ξεκίνησε αρκετά πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα