Ολυμπιακό: Χωρίς Ζέλσον Μαρτίνς στο ντέρμπι της Λεωφόρου
Χωρίς τον Ζέλσον Μαρτίνς θα παραταχθεί στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός για το μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Superleague κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος εκρηκτικός εξτρέμ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες και δεν κατάφερε να το ξεπεράσει με αποτέλεσμα να τίθεται νοκ άουτ από το ντέρμπι των «αιωνίων».
Ο Μάρτινς ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Πέμπτης και σήμερα δεν κατάφερε να ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα στο πρόγραμμα, μπαίνοντας στο απουσιολόγιο του Κάρλος Καρβαλιάλ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, στη διάθεση του Πορτογάλου θα είναι κανονικά ο Ελ Καμπί ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με το Μαρόκο στο Copa Africa.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
