Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η άρνηση του Μαντί Καμαρά να πάρει μεταγραφή στη Σασουόλο «χάλασε» την κίνηση με Ράσιτς 

Ο Μαντί Καμαρά

bet365

Ο Ολυμπιακός επεδίωξε να κάνει κίνηση και για τον Σέρβο χαφ της Σασουόλο, όμως ο Μαντί Καμαρά δεν δέχθηκε να βρεθεί ως αντάλλαγμα στον ιταλικό σύλλογο για να γίνει το deal.

Ο Ούρος Ράσιτς είναι εξάρι και οκτάρι - και σε ιδιαίτερα καλή ηλικία και με θητεία σε μεγάλες Λίγκες πίσω του - και έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τη Σασουόλο (έως και το 2026). Ο Ολυμπιακός φέρεται να μπήκε στη διαδικασία να... σκαλίσει και αυτή την περίπτωση μεταγραφικά τις τελευταίες ώρες του μεταγραφικού... παζαριού ή τα τελευταία 24ωρα εάν προτιμάτε.

Ο Σέρβος διεθνής χαφ επρόκειτο να αποκτηθεί σε μία λογική ενίσχυσης του κέντρου των Πειραιωτών. Πλην όμως σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία η μεταγραφή δεν έγινε κυρίως λόγω της στάσης του Μαντί Καμαρά. Στον Αφρικανό - του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει με τον διεθνή μέσο να μην δέχεται να κλείσει με νέο συμβόλαιο στους Πειραιώτες - φέρεται να μεταφέρθηκε το εάν θα ήθελε να βρεθεί στη Σασουόλο ως ένα αντάλλαγμα για τον Ράσιτς αλλά εκείνος δεν ήταν σύμφωνος με κάτι τέτοιο (και ενώ η Χετάφε έκανε κίνηση τελευταίας στιγμής για εκείνον και ήδη εμφανίζονταν να τον θέλουν αρκετές ισπανικές και γαλλικές ομάδες - όπως η Λυών - είτε για Γενάρη είτε ενόψει καλοκαιριού).

Ως εκ τούτου αυτή η προσθήκη δεν προχώρησε στο τελικό της στάδιο και προκειμένου να κλείσει οριστικά ο παίκτης. Γενικά ο Ολυμπιακός ψάχτηκε αρκετά για παίκτη στη θέση Νο6 για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα