Λόπεθ: «Είμαι σίγουρος πως το γκολ που μας ακυρώθηκε ήταν κανονικό, αν μετρούσε θα ήταν διαφορετικό ματς» (vid)

Newsroom
Ο Άνχελ Λόπεθ

bet365

Στο γκολ του Μύγα που ακυρώθηκε με το σκορ να είναι στο 0-1, στάθηκε ο τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ λέγοντας πως αν μετρούσε η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα ήταν διαφορετική.

Ο Βόλος δεν μπόρεσε να κοιτάξει τον ΠΑΟΚ στα μάτια, με τους Θεσσαλονικείς να επικρατούν με 5-1 στο Πανθεσσαλικό. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Άνχελ Λόπεθ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κλέψει πολλές μπάλες, κάναμε ευκαιρίες, δεν θυμάμαι ο ΠΑΟΚ να έκανε κάτι στην επίθεση, πέρα από τα δύο γκολ. Αδιαμφισβήτητα η φάση του πρώτου ημιχρόνου είναι το γεγονός πως μας ακυρώθηκε το γκολ, το οποίο είμαι απόλυτα βέβαιος πως είναι καθαρό. Σκοράραμε, πανηγυρίσαμε και μετά από λίγα λεπτά ο διαιτητής έτρεξε στο VAR και το ακύρωσε χωρίς κανένας να αντιληφθεί το παραμικρό.

Σίγουρα όταν παίζουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα συμβαίνουν αυτά. Αν το σκορ ήταν 1-1 θα είχαμε ένα άλλο παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα, ο πρόεδρος έκανε μεταγραφές και είμαστε όλοι μια οικογένεια. Οι παίκτες παίζουν με ενέργεια και είμαι πολύ περήφανος γι' αυτούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα