«Πυρά» Κλεϊνχέισλερ κατά Γιοβάνοβιτς: «Δεν με έβλεπε, δεν είχαμε καλή σχέση»

Newsroom
Υπογράφει σήμερα στην Χάιντουκ ο Κλεϊνχέισλερ

bet365

Στην κακή του σχέση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε ο - δανεικός στη Χάιντουκ - Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, μιλώντας σε κροατικό Μέσο.

Πλέον βρίσκονται αμφότεροι μακριά από τον Παναθηναϊκό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απολύθηκε από το «τριφύλλι» πριν λίγο καιρό και ο Λάζλο Κλεϊχέισλερ στις αρχές του έτους δόθηκε δανεικός στη Χάιντουκ Σπλιτ.

Ο Ούγγρος πάντως δεν είχε να πει και τα καλύτερα λόγια για την πορεία του στους Πράσινους και κυρίως τη σχέση του με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και μιλώντας σε κροατικό Μέσο, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε στον καιρό του στο «τριφύλλι» με τον Σέρβο κόουτς.

«Δεν ξέρω καν γιατί, αλλά η σχέση μου με τον προπονητή μου δεν ήταν καλή. Ο λόγος για μένα είναι ακόμα ένα μυστήριο, απλά δεν με έβλεπε. Είχα έναν σύντομο τραυματισμό, αλλά ο τραυματισμός δεν είναι το κλειδί της ιστορίας. Ακόμα και σήμερα δεν καταλαβαίνω γιατί συνέβη αυτό και δεν συμπεριλήφθηκα καν στη λίστα της αποστολής του Europa League. Πραγματικά αυτό με πλήγωσε», είπε χαρακτηριστικά ο Κλεϊνχέισλερ.

Ο Ούγγρος αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2023 και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026. Το καλοκαίρι ξεκίνησε βασικός σε αρκετά από τα φιλικά προετοιμασίας αλλά σταδιακά έχασε τη θέση και μετά τον τραυματισμό του βρισκόταν σταθερά εκτός αποστολής. Τη φετινή σεζόν κατέγραψε πέντε συμμετοχές και μόλις 77 αγωνιστικά λεπτά με το «τριφύλλι».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα