Παναθηναϊκός μεταγραφές: Υπογράφει σήμερα στην Χάιντουκ ο Κλεϊνχέισλερ

Υπογράφει σήμερα στην Χάιντουκ ο Κλεϊνχέισλερ

bet365

Σύμφωνα με ουγγρικό δημοσίευμα, ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ θα μεταβεί σήμερα στο Σπλιτ για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην Χάιντουκ.

Πριν λίγες μέρες είχαμε αναφέρει πως ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ τα έχει βρει με την Χάιντουκ Σπλιτ και αναμένεται σήμερα να φτάσει στην πόλη της Κροατίας, ώστε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην κροατική ομάδα και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της. Το γεγονός έκαναν γνωστό δημοσιεύματα από τον ουγγρικό τύπο.

Κάπως έτσι μπαίνουν οι τίτλοι τέλους στην συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, ο οποίος ήρθε στους «πράσινους» τον Γενάρη του 2023 από την Όσιγιεκ, με το «τριφύλλι» να καταβάλλει 500 χιλ. ευρώ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Με την αναβάθμιση που υπήρξε όμως στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας το καλοκαίρι έχασε την θέση του στο ροτέισον του κλαμπ κι έτσι ήταν λογικό να αρχίσει να αναζητεί μία ομάδα για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Με τον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε συνολικά 21 συμμετοχές, σκοράροντας και δύο γκολ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα