Άρης: Ομάδα από την Σαουδική Αραβία θέλει τον Μενέντες

Άρης: Ομάδα από την Σαουδική Αραβία θέλει τον Μενέντες

ΜΕΝΕΝΤΕΣ

bet365

Ο Άρης έχει δεχθεί κρούση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για τον Τζόναθαν Μενέντεζ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μην είναι αρνητική στο ενδεχόμενο αυτό.

Ο Τζόναθαν Μενέντεζ έμεινε εκτός αποστολής από το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 2-1 και ο λόγος δεν ήταν άλλος από το ενδιαφέρον που τους έχει μεταφερθεί επισήμως από ομάδα του εξωτερικού για τον παίκτη.

Το κλαμπ που πλησίασε τον Άρη για την απόκτηση του 29χρονου Αργεντινού προέρχεται από την Σαουδική Αραβία. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν είναι αρνητική στο σενάριο παραχώρησής του και γι' αυτό επέλεξε να μην ρισκάρει κάποιο τραυματισμό του.

Το συμβόλαιο που έχει ο Μενέντες με τον Άρη έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2024, όμως υπάρχει και μία οψιόν για επέκταση της συνεργασίας κατά δύο έτη, η οποία έχει συμπεριληφθεί στην συμφωνία.

Ο 29χρονος Αργεντινός έχει πραγματοποιήσει φέτος 19 συμμετοχές έχοντας σκοράρει ένα γκολ και δώσει μία ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα