Ολυμπιακός: «Πετάει» και έρχεται Ελλάδα ο Ναβάρο

Ολυμπιακός: «Πετάει» και έρχεται Ελλάδα ο Ναβάρο

Newsroom
Ολυμπιακός: «Πετάει» και έρχεται Ελλάδα ο Ναβάρο

bet365

Μέσα στη μέρα αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα ο Φραν Ναβάρο, καθώς ο Ισπανός επιθετικός βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο αεροδρόμιο του Πόρτο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είναι ο Φραν Ναβάρο. Ο Ισπανός επιθετικός της Πόρτο, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο αεροδρόμιο της πόλης, με σκοπό να «πετάξει» για Αθήνα και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «ερυθρολεύκους».

Ο 25χρονος επιθετικός θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο και με οψιόν αγοράς στα 7,5 εκατ. ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι, η οποία δεν είναι υποχρεωτική ενώ θα υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης στο 10%.

Οι Πειραιώτες θα καταβάλουν 250.000 ευρώ για τον εξάμηνο δανεισμό του Ναβάρο, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο Ισπανός θα «πατήσει» Αθήνα εντός της ημέρας και θα υπογράψει το συμβόλαιο του αφού πρώτα περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα