Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα που δέχθηκε ο Φατίχ Τερίμ από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα που δέχθηκε ο Φατίχ Τερίμ από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Το τηλεφώνημα που δέχθηκε ο Τερίμ από τον Ερντογάν

bet365

Τα συγχαρητήρια που δέχθηκε ο Φατίχ Τερίμ από τον ίδιο τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την πρόσληψή του στον Παναθηναϊκό.

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε στην γείτονα χώρα η πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό σε σημείο που, πέρα από τον χαμό που έχει γίνει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της γειτονικής χώρας, ο ίδιος ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επικοινώνησε μαζί του, όπως ανέφερε ο ίδιος ο Τούρκος τεχνικός, προκειμένου να του δώσει συγχαρητήρια για τη νέα του αυτή δουλειά και να του ευχηθεί για το νέο του ξεκίνημα.

Την αποκάλυψε έκανε στις δηλώσεις που παραχώρηρσε λίγο μετά την άφιξή του στην Αθήνα όταν μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

«Θέλω να προσθέσω κάτι ακόμα. Είμαι από την άλλη πλευρά της θάλασσας, δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον κύριο Ερντογάν για να με συγχαρεί που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Έχω υπηρετήσει την Εθνική ομάδα της Τουρκίας. Είμαστε δύο χώρες που μοιραζόμαστε την ίδια θάλασσα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα έρθει και η γυναίκα μου και θα ξεκινήσουμε στο νέο περιβάλλον. Όταν ήμουν στην Φιορεντίνα, ο Αταμάν ήταν στην Ιταλία. Και τώρα το ίδιο, είμαι χαρούμενος για αυτό».

Υπενθυμίζουμε πως στις αρχές του μήνα, όταν ο πρόεδρος της Τουρκίας είχε βρεθεί στην Ελλάδα, τον είχε υποδεχθεί στην τουρκική πρεσβεία ο προπονητής του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, ο οποίος είχε καταφθάσει εκεί φορώντας τις φόρμες της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα