Πάμπλο Γκαρσία: Αήττητος σε επτά παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΚ

Newsroom
Ο Πάμπλο Γκαρσία

bet365

Για έβδομη φορά στην καριέρα του, ο Πάμπλο Γκαρσία κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο ρεκόρ του ως προπονητής απέναντι στην ΑΕΚ.

Τι και αν βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ; Τι και αν έμεινε με παίκτη λιγότερο στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου; Ο Πανσερραϊκός κατάφερε να «κλέψει» έναν βαθμό από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ισοφαρίζοντας στο 90'+4 της αναμέτρησης.

Για τον Πάμπλο Γκαρσία αυτή ήταν η έβδομη φορά στην καριέρα του ως προπονητής, που δεν χάνει από την Ένωση. Τόσο με τον ΠΑΟΚ, όσο και με τον Πανσερραϊκός ο Ουρουγουανός προπονητής δεν έχει ηττηθεί από την ΑΕΚ σε κανένα ματς, δίνοντας έτσι συνέχεια στο ρεκόρ του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Super League στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει ηττηθεί από την ΑΕΚ σε επτά αναμετρήσεις που την έχει αντιμετωπίσει ως προπονητής, αρχικά με τον ΠΑΟΚ και πλέον με τον Πανσερραϊκό.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε βρεθεί πέντε φορές αντιμέτωπος με τους Κιτρινόμαυρους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ και είχε τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, ενώ τώρα απέσπασε δύο ισοπαλίες και κράτησε τον Πανσερραϊκό αήττητο για πρώτη φορά σε μια σεζόν με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Η ομάδα των Σερρών είχε πάρει ισοπαλία με 1-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον Α΄ Γύρο.

Ο Πανσερραϊκός είχε πάρει ισοπαλία και τη σεζόν 2008-09 εκτός έδρας με την ΑΕΚ, αλλά στον δεύτερη Β΄ Γύρο ηττήθηκε με 5-1 στις Σέρρες.

Αυτό είναι το πρώτο 2-2 ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού οι άλλες έξι ισοπαλίες τους ήταν με 1-1 οι πέντε και υπήρξε και ένα 0-0».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα