Κηφισιά: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κλωναρίδης

Κηφισιά: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κλωναρίδης

Βασίλης Μπαλατσός
Κλωναρίδης

bet365

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες στην Κηφισιά, στο Ζηρίνειο, υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Νίλσεν.

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης τη Δευτέρα (18/12) υπέγραψε συμβόλαιο με την Κηφισιά μέχρι το τέλος της σεζόν, ανακοινώθηκε και την Τρίτη (19/12) έκανε στο Ζηρίνειο την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Νίλσεν.

Ο 31χρονος ακραίος επιθετικός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Καισαριανή (21/12, 20:00) και στοχεύει να είναι έτοιμος στην αναμέτρηση με τον με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στις 4 Ιανουαρίου για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς, με τον Δανό τεχνικό να έχει στη διάθεση του τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος από την Κυριακή (17/12) επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Η συμμετοχή του Νίκου Πέιου θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση, ενώ ο Αλέξανδρος Παρράς έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή για τη συμπλήρωση τριών κίτρινων καρτών.

@Photo credits: Kifisia FC / ΠΑΕ Κηφισιά

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα