Κηφισιά: Επίσημα δικός της ο Κλωναρίδης

Κηφισιά: Επίσημα δικός της ο Κλωναρίδης

Βασίλης Μπαλατσός
Κλωναρίδης

bet365

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την πρώτη μεταγραφή της Stoiximan Superleague για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2024. Το βράδυ του Σαββάτου (16/12) μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα η ομάδα των Βορείων Προαστίων κατέληξε σε προφορική συμφωνία με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, η οποία πλέον «σφραγίστηκε» με υπογραφές και οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του.

Ο 31χρονος ακραίος επιθετικός θα είναι κάτοικος Βορείων Προαστίων τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, ενώ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Ιανουαρίου. Ο Έλληνας winger θα πιάσει άμεσα δουλειά με τη νέα του ομάδα και στοχεύει να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στις 4 Ιανουαρίου για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

O Κλωναρίδης είχε απασχολήσει την Κηφισιά και το καλοκαίρι, όμως εν τέλει υπέγραψε για 1+1 χρόνια με την Ουμρανίγεσπορ της Β' κατηγορίας της Τουρκίας. Στο πρώτο μισό της σεζόν μέτρησε 12 εμφανίσεις, με δυο γκολ και μια ασίστ, όμως λόγω της επιθυμίας του να επιστρέψει στην Ελλάδα έλυσε το συμβόλαιο του.

Θυμίζουμε πως ο Κλωναρίδης ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ΑΕΚ, έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, όπου ήταν συμπαίκτης με τον τεχνικό διευθυντή της Κηφισιάς, Στέφανο Κοτσόλη και μαζί πανηγύρισαν το κύπελλο το 2014. Το 2017 γύρισε στον Δικέφαλο, με τον οποίο σήκωσε πρωτάθλημα και έπαιξε στους ομίλους του Champions League (2018), ενώ τη διετία 2021-23 ήταν στον Ατρόμητο.

H ανακοίνωση της Κηφισιάς

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός.

Γεννημένος στις 28 Ιουλίου 1992 στο Βέλγιο, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την ΑΕΚ.

Το καλοκαίρι του 2012 πήρε μεταγραφή για τη Λιλ, η οποία -έξι μήνες αργότερα- τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού στη Μουσκρόν.

Ακολούθως, επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, στον οποίο αγωνίστηκε για τρεισήμισι χρόνια σε δύο θητείες. Με τους πράσινους πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2014, όντας εκ των πρωταγωνιστών στην πορεία της ομάδας, όπως αποδεικνύει ο αριθμός των 123 συμμετοχών με απολογισμό τα 29 γκολ και τις 18 ασίστ. Ανάμεσα στις δύο περιόδους που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε για έξι μήνες στη Λανς.

Το καλοκαίρι του 2017 ξεκίνησε η δεύτερη θητεία του στην ΑΕΚ, με την οποία έφτασε ως την κατάκτηση του Πρωταθλήματος μερικούς μήνες αργότερα και τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League του 2018/19. Μετά από μια σπουδαία τριετία με 72 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδας, Champions και Europa League, πήρε μεταγραφή για τον ΑΠΟΕΛ (2020/21), με τον οποίο είχε 7 γκολ και 7 ασίστ σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Το 2021 επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Ατρόμητο, του οποίου αποτέλεσε βασικό στέλεχος για δύο χρόνια (46 συμμετοχές με 4 γκολ και 8 ασίστ σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας).

Το περασμένο καλοκαίρι πήρε την απόφαση να αγωνιστεί στην Τουρκία με την Ουμρανίγεσπορ, με την οποία είχε 12 συμμετοχές (2 γκολ, 1 ασίστ) σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

@Photo credits: Kifisia FC / ΠΑΕ Κηφισιά

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα