Κηφισιά: Προφορική συμφωνία με Κλωναρίδη

Κηφισιά: Προφορική συμφωνία με Κλωναρίδη

Κηφισιά: Προφορική συμφωνία με Κλωναρίδη

bet365

Η Κηφισιά κατέληξε το βράδυ του Σαββάτου (16/12) σε προφορική συμφωνία με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης επιστρέφει στην Ελλάδα. Ο Έλληνας επιθετικός είχε προταθεί τις τελευταίες ημέρες στην Κηφισιά, οι δυο πλευρές ήταν σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν φτάσει πλέον σε προφορική συμφωνία.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ παρόλο που ο 31χρονος έπαιζε στην Ουμρανίγεσπορ, με την οποία το καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια, ο ίδιος επιθυμούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα και η ομάδα των Βορείων Προαστίων ουσιαστικά είχε το πάνω χέρι στην υπόθεση. Οι εξελίξεις έτρεξαν μετά το παιχνίδι της Κηφισιάς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν έπειτα από σχετική εντολή της διοίκησης οι διαπραγματεύσεις κορυφώθηκαν και οι δυο πλευρές με συνοπτικές διαδικασίες κατέληξαν σε προφορικό deal.

Ο Κλωναρίδης έλυσε το συμβόλαιο του με τους Τούρκους και το μόνο που απομένει είναι τα τυπικά και οι ανακοινώσεις από πλευράς νεοφώτιστων. Στο πρώτο μισό της σεζόν μέτρησε 12 εμφανίσεις, με δυο γκολ και μια ασίστ.

Ο Έλληνας ακραίος επιθετικός θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και θα είναι στη διάθεση του Ντέιβιντ Νίλσεν για το πρώτο ματς του 2024 κόντρα στον Ατρόμητο, στο Περιστέρι (4/1, 19:00).

Θυμίζουμε πως ο Κλωναρίδης ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ΑΕΚ, έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, όπου ήταν συμπαίκτης με τον τεχνικό διευθυντή της Κηφισιάς, Στέφανο Κοτσόλη και μαζί σήκωσαν το κύπελλο το 2014. Το 2017 γύρισε στον Δικέφαλο, με τον οποίο σήκωσε πρωτάθλημα και έπαιξε στους ομίλους του Champions League (2018), ενώ τη διετία 2021-23 ήταν στον Ατρόμητο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα