ΟΦΗ: Το «αντίο» του Νταμπράουσκας με το «θρυλικό» απόφθεγμα του Καζαντζάκη

ΟΦΗ: Το «αντίο» του Νταμπράουσκας με το «θρυλικό» απόφθεγμα του Καζαντζάκη

Newsroom
νταμπραουσκας

bet365

Με μια ανάρτηση στα social media ο Βάλντας Νταμπράουσκας αποχαιρέτησε τον ΟΦΗ.

Το τελευταίο «αντίο» του στον ΟΦΗ είπε ο Βάλντας Νταμπράουσκας ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα έπειτα από σχεδόν 14 μήνες στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Με μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Λιθουανός τεχνικός αποχαιρέτησε τον ΟΦΗ, ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες από την Κρήτη, την οποία και ευχαρίστησε. Μάλιστα στη λεζάντα του τοποθέτησε και ένα από τα «θρυλικά» αποφθέγματα του Νίκου Καζαντζάκη.

«Ευχαριστώ Κρήτη. Ευχαριστώ Ελλάδα. "Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, Είμαι ελεύθερος"», έγραψε στην ανάρτηση του ο Νταμπράουσκας, τον οποίο αναμένεται να διαδεχθεί ο Πέπε Μελ, καθώς ο Ισπανός θα προσγειωθεί στην Ελλάδα την Πέμπτη για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα