ΟΦΗ: Επίσημο το τέλος του Νταμπράουσκας

ΟΦΗ: Επίσημο το τέλος του Νταμπράουσκας

Newsroom
dabrauskas

bet365

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Βάλντας Νταμπράουσκας ανακοίνωσε ο ΟΦΗ.

Τέλος και επίσημα από τον ΟΦΗ και Βάλντας Νταμπράουσκας. Με επίσημη ανακοίνωση, η ομάδα της Κρήτης γνωστοποίησε το διαζύγιο με τον Λιθουανό προπονητή, καθώς η ΠΑΕ ευχαρίστησε τον ίδιο και τους συνεργάτες του για την προσφορά τους στον σύλλογο.

Έτσι, ο ΟΦΗ στρέφεται πλέον και επίσημα στον διάδοχο του Νταμπράουσκας με τους ανθρώπους της ομάδας να βρίσκονται στο «σαφάρι» του επόμενου προπονητή της ομάδας. Οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν ενδιαφέρον για τον Τόμιτς και τον Κόλμαν, με την περίπτωση του Ουαλού ωστόσο να χαλάει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1295 ανακοινώνει τη συμφωνία για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Valdas Dambrauskas.

Ο κ. Dambrauskas ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας τον Οκτώβριο του 2022 και παρά τις δύσκολες συνθήκες που υπήρχαν, υπό την καθοδήγησή του ο ΟΦΗ άλλαξε αγωνιστικό πρόσωπο και κέρδισε το χειροκρότημα των φιλάθλων.

Η συνεργασία μας ολοκληρώθηκε, αλλά με την ισχυρή προσωπικότητα και τον δυναμικό του χαρακτήρα, ο κ. Dambrauskas θα έχει τη δική του ξεχωριστή θέση στην ιστορία του ΟΦΗ.

Ευχαριστούμε τον ίδιο και τους συνεργάτες του, για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα