Μαντσίνι στο Gazzetta: «Ήθελα πολύ να σκοράρω, περίμενα να μου παρουσιαστεί η ευκαιρία»

Μαντσίνι στο Gazzetta: «Ήθελα πολύ να σκοράρω, περίμενα να μου παρουσιαστεί η ευκαιρία»

Μαντσίνι στο Gazzetta: «Ήθελα πολύ να σκοράρω, περίμενα να μου παρουσιαστεί η ευκαιρία»

bet365

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι μίλησε στο Gazzetta μετά την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε κόντρα στην Κηφισιά, εναντίον της οποίας και σκόραρε οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στη νίκη.

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Κηφισιά κι έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι δημιουργώντας πολλούς κινδύνους για την άμυνά της και πετυχαίνοντας και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, το οποίο βοήθησε τους «πράσινους» να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Αργεντινός εξτρέμ έπαιζε με μεγάλη αυτοπεποίθηση και ήταν εκείνος που δημιουργούσε συνεχώς ανισσοροπίες στην άμυνα της ομάδας των βορείων προαστίων ξεπερνώντας τον προσωπικό του αντίπαλο με τις ατομικές του ενέργειες.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του «τριφυλλιού» μιλησε στο Gazzetta μετά το φινάλε της αναμέτρησης και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του περίμεναν πως η Κηφισιά θα έπαιζε με τον τρόπο αυτό και πως δεν είχαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν.

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζαμε έναν αντίπαλο που θα πίεζε και θα έκανε το παιχνίδι του. Είχαμε προετοιμαστεί γι' αυτό. Εμείς από την πλευρά μας θα παίζαμε με τον δικό μας τρόπο και όταν θα μας δινόταν η ευκαιρία να σκοράρουμε θα έπρεπε να το κάνουμε. Ξέραμε ότι δεν θα είχαμε πολλές ευκαιρίες και ότι θα ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι».

Το σημαντικό σ' αυτά τα ματς όμως δεν είναι τόσο η εικόνα όσο το να γίνεται η δουλειά και να πηγαίνεις στο επόμενο παιχνίδι. Η νίκη το βράδυ της Κυριακής στην Καισαριανή ήταν σημαντικό τόσο για να διατηρήσει την διαφορά από τους διώκτες του ο Παναθηναϊκός όσο και για να... κλείσει τον κύκλο αυτό των αγώνων και να πάει με ηρεμία για την διακοπή.

«Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη, θέλαμε τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να διατηρήσουμε την απόσταση που έχουμε στην κορυφή. Τώρα έκλεισε μια περίοδος αγώνων και σκεφτόμαστε τα ματς που έρχονται».

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει φυσικά και για το γκολ που σημείωσε και ουσιαστικά έκρινε την έκβαση της αναμέτρησης. Είναι εξτρέμ και οι παίκτες από την θέση του «τρέφονται» από τα γκολ και τις ασίστ. Τους φτιάχνουν την διάθεση, τους ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση.

«Η αλήθεια είναι ότι ήθελα πολύ να σκοράρω. Ήξερα ότι μπορούσα να το πετύχω. Εφόσον προέκυπτε κάποια στιγμή οποιαδήποτε ευκαιρία θα προσπαθούσα να βρω το γκολ και Δόξα τω Θεώ αυτή ήρθε».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα