Κουλιεράκης: «Δεν έχει κριθεί τίποτα, είμαστε ικανοί να κάνουμε τα πάντα!» (vid)

Κουλιεράκης: «Δεν έχει κριθεί τίποτα, είμαστε ικανοί να κάνουμε τα πάντα!» (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Κουλιεράκης: «Δεν έχει κριθεί τίποτα, είμαστε ικανοί να κάνουμε τα πάντα!» (vid)

bet365

Ο 19χρονος Χανιώτης κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και όπως λέει «δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα και νομίζω είμαστε ικανοί να κάνουμε τα πάντα!».

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης σκόραρε για δεύτερη φορά μέσα στην Τούμπα. Η πρώτη ήταν πριν είκοσι μέρες στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Πάλι με κεφαλιά. Όμως, είναι πολύ διαφορετικό να σκοράρεις σ’ ένα ντέρμπι, όπως αυτό κόντρα στην ΑΕΚ, όπου ήταν από τους πρωταγωνιστές της δίκαιης νίκης του ΠΑΟΚ με 2-0.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός μίλησε μετά τη λήξη του ντέρμπι και αναφέρθηκε στα συναισθήματα που ένοιωσε σκοράροντας σ’ ένα ντέρμπι μέσα στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο PAOK TV:

Για το συναίσθημα να σκοράρεις σε ντέρμπι στην Τούμπα:

«Είναι τρομερό συναίσθημα. Το σκεφτόμουν είναι η αλήθεια πως θα βοηθούσα την ομάδα και στο σκοράρισμα. Σε εκείνη την φάση το πίστεψα πως θα έρθει η μπάλα σε μένα και θα σκοράρω, ήρθε, μπήκε και μετά από εκεί και πέρα ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα».

Για το γεγονός πως υπάρχουν πολλοί νεαροί στην ομάδα και αν το σκέφτονται αυτό:

«Όχι εντάξει. Έχουμε δέσει πιο πολύ. Φαίνεται εξάλλου αυτό μετά την διακοπή που είχαμε τα Χριστούγεννα, ότι είμαστε πιο δεμένοι, πιο αποφασιστικοί σαν ομάδα. Νιώθουμε καλά μέσα στην ομάδα, έχουμε το πάθος, μας βοηθάει ο κόσμος που έχουμε και συνεχίζουμε».

Για το που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ στα 13 παιχνίδια που έχουν απομείνει στο πρωτάθλημα:

«Παντού. Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα και νομίζω είμαστε ικανοί να κάνουμε τα πάντα!».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα