Μπράτσος: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου» (vid)

Newsroom
Μπράτσος: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του Βόλου, Κώστας Μπράτσος ανέφερε πως είναι περήφανος για τους παίκτες του παρά την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό, ενώ στάθηκε στην αποβολή του Σι.

Μπορεί ο Βόλος να ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 2-0 στη Λεωφόρο, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας της Μαγνησίας, Κώστας Μπράτσος τόνισε πως είναι περήφανος για τους παίκτες του. Αναλυτικά μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Θα μείνουμε 5οι απόψε παρά την ήττα. Εμεις θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Ειμαι ακόμη πιο περήφανος σήμερα και εκτιμώ τα παιδιά γιατί έδωσαν τα πάντα και δεν πήραμε αυτα που δικαιούμασταν.

Όταν παίζεις με 10 παίκτες δεν γινεται να μην επηρεάζεσαι, σε κλείνει στην άμυνα ο αντίπαλος. Το θεμα ειναι πως φτάσαμε να δώσουμε τη μάχη για να επιβιώσουμε ενώ θα μπορούσαμε να δώσουμε μάχη για να πάρουμε κάτι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα