Μίτσελ: «Καταπληκτική απάντηση των παικτών μετά την ήττα από την ΑΕΚ»

Newsroom
Μίτσελ: «Καταπληκτική απάντηση των παικτών μετά την ήττα από την ΑΕΚ»

bet365

Ο Μίτσελ αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό και μίλησε και για το περασμένο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός... ξέσπασε πάνω στον Παναιτωλικό μετά την ήττα από την ΑΕΚ για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας με 6-1.

Ο Μίτσελ μίλησε στην «Cosmote TV» και αναφέρθηκε τόσο στη νίκη με τους Αγρινιώτες όσο και στο ματς με την Ένωση.

«Είναι μια καταπληκτική απάντηση από τους ποδοσφαιριστές μετά την ήττα από την ΑΕΚ και τους ευχαριστώ για την προσπάθεια.

Ήταν μία απόδειξη απόψε. Οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν τον προπονητή μέχρι το τέλος. Θέλουν να φτάσουν μέχρι τον στόχο. Την Πέμπτη μπορεί να παραπατήσαμε ωστόσο σηκωθήκαμε γρήγορα και οι στατιστικές μιλάνε υπέρ μας. Είναι η απόδειξη πως είμαστε σε καλό δρόμο».

Για τους παίκτες: «Προσπαθούν και δουλεύουν πάρα πολύ. Θέλουμε να θυμίσουμε πως μετά την 5η αγωνιστική που ανέλαβα είμαστε η ομάδα που έχει κερδίσει τους περισσότερους βαθμούς μετά την ΑΕΚ, η ομάδα που έχει καλύψει τη μεγαλύτερη διαφορά, η ομάδα που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ και πραγματικά οι στατιστικές είναι η απόδειξη πως εχουμε κάνει μία καλή πορεία».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα