Επίσημο: Μέχρι το 2025 στον Παναθηναϊκό ο Αϊτόρ

Επίσημο: Μέχρι το 2025 στον Παναθηναϊκό ο Αϊτόρ

Νίκος Αθανασίου
Επίσημο: Μέχρι το 2025 στον Παναθηναϊκό ο Αϊτόρ

bet365

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση συμβολαίου του Αϊτόρ μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Αϊτόρ υπέγραψε το μεσημέρι της Δευτέρας το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και η ''πράσινη'' ΠΑΕ ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Ισπανό εξτρέμ.

Αναλυτικά:

''Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Ο πρώτος σκόρερ του Τριφυλλιού στην εφετινή σεζόν υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του, με το οποίο παραμένει στην ομάδα μας έως τον Ιούνιο του 2025!

Ο Αϊτόρ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και εξελίχθηκε σε ποδοσφαιριστή κομβικής σημασίας για την ομάδα. Αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού Κυπέλλου της σεζόν 2021-22, σκοράροντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 72 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 20 γκολ''.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα