Αϊτόρ: Υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό

Αϊτόρ: Υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό

Νίκος Αθανασίου
Αϊτόρ: Υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Αϊτόρ βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και υπέγραψε τη παραμονή του στο Τριφύλλι για τα επόμενα χρόνια. Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας.

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού για τα επόμενα χρόνια θα παραμείνει ο Αϊτόρ. Όπως ήταν γνωστό εδώ και ημέρες, το Τριφύλλι είχε φτάσει σε συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο 2+1 ετών, το οποίο προβλέπει σημαντική αύξηση στις απολαβές του Ισπανού εξτρέμ, καθώς αγγίζει τις 800.000 ετησίως ευρώ χωρίς τα μπόνους.

Το μόνο που απέμενε ήταν οι υπογραφές. Κάτι που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της ''πράσινης'' ΠΑΕ. Ο 27χρονος άσος μαζί με τον εκπρόσωπό του, Άλμπερτ Μποτίνες, βρίσκονται τις τελευταίες ώρες στην Αθήνα και ''σφράγισαν'' την συμφωνία.

Το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κατάφερε με λεπτούς χειρισμούς να ολοκληρώσει την αρκετή δύσκολη ανανέωση της συνεργασίας με τον Αϊτόρ και να κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό του έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα