Παναθηναϊκός: Oι λεπτοί χειρισμοί στην υπόθεση Αϊτόρ έφεραν το απόλυτο στις ανανεώσεις

Παναθηναϊκός: Oι λεπτοί χειρισμοί στην υπόθεση Αϊτόρ έφεραν το απόλυτο στις ανανεώσεις

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Oι λεπτοί χειρισμοί στην υπόθεση Αϊτόρ έφεραν το απόλυτο στις ανανεώσεις

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει με επιτυχία τη πιο πολύπλοκη υπόθεση ανανέωσης έχοντας συμφωνία με τον Αϊτόρ και παράλληλα πετυχαίνει το 3/3 με τους βασικούς που έληγαν τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι του 2023.

Δεν ήταν εύκολη η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Αϊτόρ. Για την ακρίβεια ήταν η πιο δύσκολη σε σχέση με εκείνες που είχαν happy end το προηγούμενο διάστημα. Η διαπραγμάτευση πέρασε από χίλια κύματα, υπήρχαν στιγμές και περίοδοι που οι συζητήσεις είχαν ''παγώσει'' αλλά ο Παναθηναϊκός με εξαιρετικούς χειρισμούς το τελευταίο διάστημα κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με τον Ισπανό εξτρέμ, ο οποίος συνεχίζει στη Βαρκελώνη την διαδικασία επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους, ελπίζοντας να προλάβει κάποια από τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Στο Τριφύλλι παρά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του παίκτη στο γόνατο, του έδειξαν από την πρώτη στιγμή πως η δεδομένη επιθυμία για την παραμονή του δεν άλλαξε. Όσο τον ήθελε πριν που έκανε... παπάδες, τόσο τον ήθελε και μετά ο Παναθηναϊκός τον Ίβηρα μεσοεπιθετικό. Αυτό που απόλυτα φυσιολογικά μεταβλήθηκε από τους νόμους της ποδοσφαιρικής αγοράς, ήταν το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης.

Η πλευρά του παίκτη ζητούσε πράγματα που δεν ανταποκρίνονταν στη πραγματικότητα και κουβέντα με την κουβέντα στο ''πράσινο στρατόπεδο'' κατάφεραν να ψαλιδίσουν τη μεγάλη διαφορά που υπήρχε τον Νοέμβριο. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις οι δύο πλευρές είχαν βρει σημείο επαφής και η διαπραγμάτευση μπήκε την προηγούμενη εβδομάδα στη τελική της ευθεία.

Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας έπαιξε η απευθείας επαφή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Κίνηση που δεν συνηθίζει ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού αλλά μία κίνηση που έδειξε στον Αϊτόρ το πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα, κάτι που για τον ψυχισμό του παίκτη, μετρούσε το ίδιο αν όχι και περισσότερο από τις ετήσιες απολαβές του.

Ο ατζέντης του παίκτη, Άλμπερτ Μποτίνες, ήρθε στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες, είχε συζητήσεις με την διοίκηση του συλλόγου και η συμφωνία μπήκε στις ράγες. Το μόνο που απομένει είναι λεπτομέρειες που αφορούν τον εκπρόσωπο του Αϊτόρ, με τον 27χρονο άσο να αναμένεται το επόμενο διάστημα στη χώρα μας για τις υπογραφές και την ανακοίνωση της συμφωνίας που θα είναι για τα επόμενα 2+1 χρόνια και θα του αποφέρει 750.000 ευρώ ετησίως, χωρίς να υπολογίζονται τα διάφορα μπόνους επίτευξης ομαδικών στόχων.

Με την υπογραφή του Αϊτόρ, ο Παναθηναϊκός κάνει το 3/3 στις ανανεώσεις των βασικών του παικτών, πετυχαίνοντας την απαιτούμενη συνέχεια στον κορμό του ρόστερ, καθώς οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Ρούμπεν Πέρεθ είχαν ανοίξει τον... χορό των νέων συμβολαίων στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα