Super League: Το πρόγραμμα των ομάδων στη «μάχη» της εισόδου στα play offs

Newsroom
Super League: Το πρόγραμμα των ομάδων στη «μάχη» της εισόδου στα play offs

bet365

Ο Βόλος βρίσκεται πλέον με το 1,5 πόδι στα play offs, ενώ η ήττα του Αρη κράτησε ως ένα βαθμό τον Ατρόμητο στο «κόλπο» με το σκεπτικό πως στις 26 του μηνός οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Βόλος ήταν ο μεγάλος «κερδισμένος» της ημέρας στη «μάχη» που γίνεται για τα play offs, καθώς επικράτησε (2-1) του Ατρόμητου και πλέον θα πρέπει να... σταματήσει να παίζει στην κανονική διάρκεια για να μην μπει στην εξάδα και αν...

Αντίθετα η ήττα (2-1) του Αρη από τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» άφησε επί χάρτου στο «κόλπο» τους Περιστεριώτες με γνώμονα μάλιστα πως στις 26 Φεβρουαρίου θα παίξουν στη Θεσσαλονίκη με τους «κίτρινους».

Την ίδια στιγμή εάν Παναιτωλικός ή Αστέρας Τρίπολης κάνουν αύριο την υπέρβαση κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα, τότε επίσης θα έχουν έστω και λίγες ελπίδες να προλάβουν το... τρένο.

Ας δούμε το πρόγραμμα των ομάδων.

5.Βόλος 35 σε 22 αγώνες
Παναθηναϊκός*
Λαμία
ΠΑΣ Γιάννινα*
ΠΑΟΚ

6. Αρης 31 σε 22 αγώνες
ΟΦΗ*
Ατρόμητος
Λαμία*
ΠΑΣ Γιάννινα
--------------------------------------------------------------------
7. Ατρόμητος 25 σε 21 αγώνες**
Λεβαδειακός
Αρης*
Αστέρας Τρίπολης*
Παναθηναϊκός

8.Παναιτωλικός 24 σε 21 αγώνες
Ολυμπιακός*
Ιωνικός
Λεβαδειακός*
Παναθηναϊκός*
Λαμία

9. Αστέρας Τρίπολης 22 σε 21 αγώνες
ΠΑΟΚ
ΠΑΣ Γιάννινα
ΑΕΚ*
Ατρόμητος
Ιωνικός*

**Εκκρεμεί η τύχη της αναμέτρησής του Ατρόμητου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι που δεν διεξήχθη και επί του παρόντος δεν τοποθετείται στο πρόγραμμά του.
***Οπου * οι εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα