Γιώργος Βαλεριάνος: Ενα γκολ απέναντι στο σκοτάδι (vid)

Γιώργος Βαλεριάνος: Ενα γκολ απέναντι στο σκοτάδι (vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Γιώργος Βαλεριάνος: Ενα γκολ απέναντι στο σκοτάδι (vid)

bet365

Ο Γιώργος Βαλεριάνος διανύει μια ιδιαίτερη σεζόν. Από τον περσινό θρίαμβο με τον Ιωνικό, βρέθηκε φέτος να είναι εκτός ομάδας. Επέστρεψε και στη Λαμία σκόραρε στο ματς... αντεπίθεσης για την ομάδα της Νίκαιας στον αγώνα για την παραμονή!

Γιώργος Βαλεριάνος: Ενα σημαντικό κεφάλαιο για τον Ιωνικό συνεχίζει να... γράφεται στη Νίκαια. Ενα κεφάλαιο στο οποίο πριν λίγους μήνες είχε μπει μια άνω τελεία.

Και εξηγούμαστε...

Στις 24 Οκτωβρίου του 2022 είχε γίνει γνωστό ότι ο Ιωνικός έβαζε τέλος στη συνεργασία με τον 30χρονο αριστερό μπακ για λόγους συμπεριφοράς. Πολλοί, τότε έσπευσαν να ρίξουν το λόγο στα δύο πέναλτι που έκανε ο «Βάλε» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Όχι. Δεν ήταν αυτή η αιτία. Ο λόγος ήταν η γενικότερη συμπεριφορά του παίκτη, όπως είχε γίνει γνωστό τότε.

Στο μεσοδιάστημα, άλλαξαν πολλά ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ουσιαστικά, έμειναν μακριά για περίπου έναν μήνα. Ο Γιώργος Βαλεριάνος εν τω μεταξύ διατήρησε το πνεύμα του, δεν έχασε τη ψυχραιμία του και στις 30/11 έγινε επίσημη η επιστροφή του στην ομάδα.

Στις 3/1 απέναντι στον Ολυμπιακό, έπαιξε το πρώτο του ματς. Ακολούθησαν άλλα τρεις ήττες με Ατρόμητο, Βόλο, ΑΕΚ.

Η ομάδα είναι στην τελευταία θέση. Όμως παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής εξαιτίας (και) του Βαλεριάνου.

Στις 30/1, στον «τελικό» της Λαμίας, η ομάδα της Νίκαιας ήθελε μόνο ένα αποτέλεσμα: Τη νίκη! Κι αυτή ήρθε με τη σφραγίδα του Βαλεριάνου.

Μπορεί στο 18' ο Μπεχαράνο με αυτογκόλ να έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, αλλά στο 44' το γκολ του «Βάλε» ήρθε για να σφραγίσει το... εξάποντο για την ομάδα του.

Ενα γκολ που ήταν πολλά παραπάνω από ένα απλό τέρμα, από ένα γκολ που βοήθησε να έρθει μια πολύ σημαντική νίκη. Ήταν ένα γκολ, απέναντι στο σκοτάδι που ήρθε να πέσει στην καριέρα του - έστω και για λίγο.

Ήταν ένα γκολ, απέναντι στην όποια αδικία θα μπορούσε ενδεχομένως να νιώσει, όταν έμαθε ότι είναι εκτός ομάδας. Ήταν ένα γκολ - παράδειγμα για όσους στα δύσκολα το βάζουν κάτω.

Και τώρα, σε λίγες ώρες στη Νίκαια, ο Βαλεριάνος, είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Άρη. Μια ομάδα την οποία υπηρέτησε για 45 ματς (2 ασίστ). Κόντρα στην πρώην ομάδα του, ο αριστερός μπακ των Νικαιωτών, θα ψάξει άλλη μια νίκη που θα φέρει την ομάδα του, για πρώτη φορά ύστερα από πολύ καιρό, εκτός της τελευταίας θέσης και πάνω από τη Λαμία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα