Αστέρας Τρίπολης: Μία αγωνιστική στον Ιγκλέσιας, εκτός με ΠΑΟΚ

Newsroom
Αστέρας Τρίπολης: Μία αγωνιστική στον Ιγκλέσιας, εκτός με ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ματίας Ιγκλέσιας εκτός της επερχόμενης αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναιτωλικό θα «χάσει» και εκείνη με τον ΠΑΟΚ.

Σε απολογία για τη συμπεριφορά του στο ματς με τον Παναθηναϊκό κλήθηκε ο Ματίας Ιγκλέσιας του Αστέρα Τρίπολης. Τελικά στον Αργεντινό χαφ των Αρκάδων επιβλήθηκε ποινή μίας αγωνιστικής και πρόστιμο 80 ευρώ, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο «Θ. Κολοκοτρώνης», στις 13 του μηνός.

Ναι μεν ο επόμενος αγώνας της ομάδας του είναι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο όμως ο «κάπτεν» του club είχε ήδη δηλαδή να μείνει εκτός λόγω καρτών και αυτόματα η έξτρα τιμωρία του «πάει» στην αμέσως επόμενη αναμέτρηση.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ
«ΠΡΟΣ IGLESIAS MATIAS WALTER (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ)

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ με παρόντα τον πειθαρχικώς εγκαλούμενο, IGLESIAS MATIAS WALTER, εν συνεχεία της υπ. Αριθμ. Πρωτ. 4345_2023 πειθαρχικής δίωξης του Αναπληρωτή

Υπευ. Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ως άνω εγκαλούμενος τέλεσε κατ’ ορθότερο νομικό χαρακτηρισμό την πράξη της ανάρμοστης διαγωγής σε θεατές (άρθρα 1, 2, 10 παρ. 1 περ. α Ι΄, 2 περ. α, 5 περ. στ ιι, 26 του Π.Κ. της ΕΠΟ).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού ογδόντα (80,00) ευρώ.

ΚΡΙΘΗΚΕ, αποφασίσθηκε και δημοσιεύθηκε σε δημόσια συνεδρίασή του, την 3η Φεβρουαρίου 2023. (αγώνας της 30-1-2023 ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Πειθαρχική δίωξη 4345_2023)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα