Ματίας Ιγκλέσιας: Κλήθηκε σε απολογία

Newsroom
Ματίας Ιγκλέσιας: Κλήθηκε σε απολογία

bet365

Αύριο το μεσημέρι, ο Ματίας Ιγκλέσιας θα παρουσιαστεί στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, για τη συμπεριφορά του μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Ο Ματίας Ιγκλέσιας καλείται να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του μετά τη λήξη του ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου ο Αστέρας ήταν ο μεγάλος νικητής με 1-0. Ο Αργεντινός καπιτάνο των Αρκάδων, φέρεται ότι συμμετείχε σε αντεγκλήσεις με μερίδα φίλων του «τριφυλλιού».

Η ανακοίνωση της Super League:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την 3η-2-2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 π.μ. τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Matias Walter Iglesias:

"Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 4345_2023/2-2-2023 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 3ης-2-2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 π.μ., συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο."

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα