Αστέρας Τρίπολης: Διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης στον Αντζουλά, επέστρεψε ο Αλάγκμπε

Newsroom
Αστέρας Τρίπολης: Διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης στον Αντζουλά, επέστρεψε ο Αλάγκμπε

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης γνωστοποίησε την παραχώρηση του Αντζουλά στην Ουίπεστ, τονίζοντας πως διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης, αλλά και την επιστροφή του Αλάγκμπε.

Οι Αρκάδες ενημέρωσαν με επίσημες ανακοινώσεις τους τόσο για την αποχώρηση του 22χρονου Έλληνα κεντρικού αμυντικού όσο και για την επιστροφή του 22χρονου Νιγηριανού κεντρικού αμυντικού.

Ο Γιώργος Αντζουλάς είχε ανακοινωθεί πριν λίγες μέρες από την Ουίπεστ και σήμερα ο Αστέρας επισημοποίησε κι εκείνος από την πλευρά του την παραχώρησή του διευκρινίζοντας πως ο παίκτης πήγε μεν στην ουγγρική ομάδα χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, αλλά οι Αρκάδες διατήρησαν ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Αντζουλά στην ομάδα της Ουγγαρίας, Újpest FC. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Ευχόμαστε στον Γιώργο Αντζουλά κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που ακόμη ένα παιδί που προέρχεται από τις Ακαδημίες του συλλόγου μας θα αγωνίζεται σε πρωτάθλημα του εξωτερικού».

Ο Ολουβατομπιλόμπα Αλάγκμπε επέστρεψε στον Αστέρα μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στην Νιέντερκορν του Λουξεμβούργου, όπου πραγματοποίησε 10 συμμετοχές σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας δύο ασίστ σε 855 αγωνιστικά λεπτά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αρκάδων:

«Ο ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή, Oluwatobiloba Adefunyibomi Alagbe, στην ομάδα μας, μετά τον δανεισμό του στην ομάδα του Λουξεμβούργου, Progrès Niederkorn.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Νιώθω πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στο δυναμικό του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της ομάδας, τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Επιστρέφω στον ΑΣΤΕΡΑ έχοντας γεμίσει με νέες ποδοσφαιρικές εμπειρίες και με την υπόσχεση ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα όποτε με χρειαστεί. Αισθάνομαι ότι για εμένα μια νέα πρόκληση μόλις ξεκίνησε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα