Αντζουλάς: Ανακοινώθηκε στην Ούιπεστ

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Αντζουλάς: Ανακοινώθηκε στην Ούιπεστ

bet365

Παίκτης της ουγγρικής Ούιπεστ με κάθε επισημότητα είναι ο Γιώργος Αντζουλάς.

Στο ουγγρικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ούιπεστ ( θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Αντζουλάς, ο οποίος και ανακοινώθηκε στον νέο του σύλλογο.

Ο 22χρονος στόπερ, γέννημα-θρέμμα της Τρίπολης και ποδοσφαιρικό «προϊόν» του Αστέρα, ταξίδεψε στην Ουγγαρία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή που είχε μπει στο τελικό στάδιο, μετά το «ναι» των Αρκάδων στην πρόταση της Ούιπεστ για ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Ο νεαρός αμυντικός δεν βγαίνει πρώτη φορά από τα σύνορα, καθώς τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε στην Primavera της Φιορεντίνα και στο δεύτερο μισό της σεζόν 2020-21 δόθηκε δανεικός στην Κοσέντζα.

Ο Αντζουλάς γίνεται παράλληλα ο τρίτος Έλληνας που θα παίξει με τον ουγγρικό σύλλογο, μετά τους Γιώργο Κουτρουμπή και Γιάννη Αφουξενίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα