Ζίμερ Μπιτίκι: Στο τραπέζι του Ολυμπιακού (vid)

Ζίμερ Μπιτίκι: Στο τραπέζι του Ολυμπιακού (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ζίμερ Μπιτίκι: Στο τραπέζι του Ολυμπιακού (vid)

bet365

Ο Ζίμερ Μπιτίκι της Κόνιασπορ έχει πέσει στο τραπέζι του Ολυμπιακού και εξετάζεται για την ενίσχυση των άκρων στην επίθεση.

Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ανακοινώσει τον Σέρζι Κάνος, δεν αποκλείεται να βάλει κι άλλο... όπλο στη φαρέτρα του για την ενίσχυση των άκρων στην επίθεση.

Ο Ζίμερ Μπιτίκι της Κόνιασπορ έχει πέσει στο τραπέζι των πρωταθλητών και εξετάζεται. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να παίξει ρόλο στην υπόθεση κι ο Μπουχαλάκης, για τον οποίο υπάρχει συμφωνία με την τουρκική ομάδα για το δανεισμό του.

Το συμβόλαιο του 26χρονου διεθνούς Κοσοβάρου εξτρέμ (γεννημένος στο Βέλγιο) ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Μάιο αλλά ο Ολυμπιακός αν τελικά κινηθεί για την περίπτωσή του θα τον εντάξει στο ρόστερ του άμεσα.

Ο Μπιτίκι έχει φέτος 23 ματς με 1 γκολ και 3 ασίστ με την Κόνιασπορ. Στη Βίκινγκ είχε 154 ματς με 23 γκολ και 30 ασίστ, ενώ είναι διεθνής με το Κόσοβο έχοντας σε 16 ματς, 1 τέρμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα