Άρης: Ελεύθερος ο Χαλίλοβιτς, απομένουν τα τυπικά για τη μεταγραφή του

Άρης: Ελεύθερος ο Χαλίλοβιτς, απομένουν τα τυπικά για τη μεταγραφή του

Άρης: Ελεύθερος ο Χαλίλοβιτς, απομένουν τα τυπικά για τη μεταγραφή του

bet365

Ο Αλέν Χαλίλοβιτς εξασφάλισε την ελευθερία του από τη Ριέκα καθώς αργά χθες (30/1) το βράδυ λύθηκε το συμβόλαιό του με την κροατική ομάδα και απομένει η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών για την άφιξή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Αλέν Χαλίλοβιτς θα αποτελέσει την 3η κίνηση του Άρη για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι κατόπιν διαπραγματεύσεων της πλευράς του παίκτη με τη Ριέκα, χθες (30/1) το βράδυ λύθηκε το διετές συμβόλαιο συνεργασίας τους και ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είναι πλέον ελεύθερος. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι εντός της ημέρας αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να επικυρωθεί η συμφωνία του με τον Άρη με τη διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών.

Μέχρι στιγμής οι «κίτρινοι» δεν έχουν επιβεβαιώσει τις επαφές, πολλώ δε μάλλον τη συμφωνία, με τον Κροάτη επιθετικό, προφανέστατα όμως ο λόγος είχε να κάνει με τη δέσμευσή του με τη Ριέκα. Από τη στιγμή που η κροατική ομάδα βγήκε από τη μέση, πλέον δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για την επισημοποίηση της προφορικής συμφωνίας τους.

@Photo credits: Associated Press

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα