Άρης: Κοντά σε συμφωνία με τον Άλεν Χαλίλοβιτς

Άρης: Κοντά σε συμφωνία με τον Άλεν Χαλίλοβιτς

Άρης: Κοντά σε συμφωνία με τον Άλεν Χαλίλοβιτς

bet365

Ο Άρης βρίσκεται μία «ανάσα» από τον 27χρονο Κροάτη Άλεν Χαλίλοβιτς ο οποίος ανήκει στη Ριέκα. Ο παίκτης βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του για τη λύση της συνεργασίας τους.

Οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε διαδικασία ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής τους και προς αυτήν την κατεύθυνση αποτάθηκαν σ’ έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος πριν από κάμποσα χρόνια είχε ενταχθεί στα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο Άλεν Χαλίλοβιτς είναι εκλεκτός των «κίτρινων» και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες επαφές μαζί του με την προϋπόθεση αποδέσμευσης του παίκτη από τη Ριέκα. Με την κροατική ομάδα έχει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2024 αλλά από τη μέχρι στιγμής συνεργασία καμία από τις δύο πλευρές δεν νιώθει ικανοποιημένοι. Ο 27χρονος παίκτης μετρά 11 συμμετοχές και λιγότερα από 500 αγωνιστικά λεπτά ενώ οι Κροάτες περίμεναν περισσότερα από αυτόν.

Το όνομα του Χαλίλοβιτς προφανώς είναι γνωστό στους κύκλους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, πρόκειται εξάλλου για τον νεαρότερο παίκτη που έκανε ντεμπούτο στην ανδρική ομάδα της Κροατίας. Για χατίρι του η Μπαρτσελόνα είχε ξοδέψει περί των 5.000.000 ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του το 2014 (σ. σ. ο ίδιος είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο έναντι 2.2 εκατ. ευρώ), δίχως όμως να κάνει περισσότερες από μία συμμετοχές στην πρώτη ομάδα. Πριν δηλαδή επενδύσει το Αμβούργο 5.5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει (καλοκαίρι του 2016), ο Χαλίλοβιτς ήταν στην Barca B αλλά και δανεικός στη Σπόρτιγκ Χιχόν. Με την τελευταία είχε κάνει γεμάτη σεζόν (37αγ., 5 γκολ και 5 ασίστ), αυτή κίνησε το ενδιαφέρον του Αμβούργο το οποίο είχε προχωρήσει στην αγορά του. Μάλιστα εκείνο το deal της γερμανικής ομάδας με την Μπαρτσελόνα έδινε δυνατότητα ανάκτησης των δικαιωμάτων του παίκτη έναντι 10 εκατ. ευρώ.

Αυτό δεν χρειάστηκε να γίνει γιατί η αγωνιστική πορεία του Άλεν Χαλίλοβιτς δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών υπό την έννοια ότι δεν δικαιολόγησε τις υψηλές απαιτήσεις που υπήρχαν από αυτόν. Με τη φανέλα του Αμβούργου δεν έκανε περισσότερα από επτά παιχνίδια, στη συνέχεια πήγε (δανεικός) στη Λας Πάλμας, για να ακολουθήσει η Μίλαν (σ. σ. τρεις αγώνες) αλλά και η μετακόμιση στην Αγγλία για λογαριασμό των Μπίρμπιγχαμ και Ρέντινγκ. Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ριέκα, ήδη όμως έχει μετανιώσει για την απόφασή του.

@Photo credits: Associated Press

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα