Παναθηναϊκός: Χωρίς Μάγκνουσον και Βέρμπιτς, αλλά με Πούγγουρα στην Τρίπολη

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μάγκνουσον και Βέρμπιτς, αλλά με Πούγγουρα στην Τρίπολη

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μάγκνουσον και Βέρμπιτς, αλλά με Πούγγουρα στην Τρίπολη

bet365

Με μία επιστροφή, αλλά και μία σημαντική απουσία η αποστολή του Παναθηναϊκού, αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Πούγγουρα να επιστρέφει, αλλά τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς να μένει εκτός μαζί με τον Μάγκνουσον.

Ο Σέρβος τεχνικός είδε τον Σλοβένο εξτρέμ να μην ξεπερνάει τις ενοχλήσεις που είχε και να τίθεται εκτός από τον κρίσιμο αγώνα των «πρασίνων» κόντρα στους Αρκάδες στην Τρίπολη την Δευτέρα (30/01-21:30). Μαζί του και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, που δεν έχει επανέλθει ακόμα από τον τραυματισμό του.

Από την άλλη στην αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε ο Αχιλλέας Πούγγουρας, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε κι έτσι τέθηκε στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Σ' αυτήν επέστρεψε ακόμη και ο Αργύρης Καμπετσής.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι. Θεραπεία ακολούθησε ο Βέρμπιτς και ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μάγκνουσον.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελεντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Καμπετσής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα