Παναθηναϊκός: Ο Μαντσίνι χτυπάει... την πόρτα της ενδεκάδας για την Τρίπολη

Παναθηναϊκός: Ο Μαντσίνι χτυπάει... την πόρτα της ενδεκάδας για την Τρίπολη

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: Ο Μαντσίνι χτυπάει... την πόρτα της ενδεκάδας για την Τρίπολη

bet365

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι έχει πολλές πιθανότητες να βρίσκεται στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού που θα ξεκινήσει στην Τρίπολη εξαιτίας των μέτριων εμφανίσεων του Βέρμπιτς και του «ντεφορμέ» Παλάσιος.

Ο Αργεντινός εξτρέμ έκανε το ντεμπούτο του με τους «πράσινους» στο δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο την Πέμπτη (26/01) μπαίνοντας ως αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους στην θέση του Τσόκαϊ, την ίδια μέρα που ανακοινώθηκε από το «τριφύλλι» και η ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε τεράστια έκπληξη λόγω της συνήθειας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να εντάσσει πολύ ομαλά και με αργούς ρυθμούς τους νέους παίκτες στην ομάδα και ουσιαστικά κατέδειξε μ' έναν τρόπο την ανάγκη που υπήρχε και υπάρχει για ένα φρεσκάρισμα στις πτέρυγες του Παναθηναϊκού.

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς διανύει ένα κακό διάστημα και αποδείξη αυτού είναι πως στο πρόσφατο ματς με τον ΠΑΟΚ, που το «τριφύλλι» έπαιζε την πρόκρισή του, δεν αγωνίστηκε καθόλου, μένοντας για πρώτη φορά φέτος στον πάγκο της ομάδας, χωρίς να μπει καν αλλαγή κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος μπορεί να μην κάνει κακές εμφανίσεις, ωστόσο δεν διανύει το καλύτερό του διάστημα αναφορικά με την σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα, κάτι που τον χαρακτήριζε την περσινή πρώτη σεζόν του. Μέχρι και το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής με τον Βόλο, δηλαδή την τελευταία φορά που σκόραρε, ο Αργεντινός εξτρέμ είχε πετύχει τέσσερα τέρματα από ευκαιρίες που άξιζαν 1,45 xG (+2,55 τέρματα), σύμφωνα με το WyScout, την κορυφαία πλατφόρμα ποδοσφαιρικής ανάλυσης, και από τότε δεν έχει μπορέσει να σκοράρει, παρ' ότι έχει βρεθεί σε ευκαιρίες που άξιζαν ακριβώς τα ίδια τέρματα, δηλαδή 1,45xG, με εκείνες του προηγούμενου διαστήματος.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό και με την αγωνιστική ετοιμότητα που έχει ο Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος βρισκόταν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς αγωνιζόμενος ως βασικός με τον Άρη, και με την πίστη πως με την ποιότητά του και τις εμπνεύσεις του μπορεί να δώσει αυτό το κάτι που λείπει αυτή τη στιγμή από τις πτέρυγες του Παναθηναϊκού τον φέρνουν να... χτυπά την πόρτα της ενδεκάδας των «πρασίνων» για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την Δευτέρα (30/01-21:00).

Οι «πράσινοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους το χειρότερό τους διάστημα την φετινής σεζόν, όπου έμειναν για τρεις αγώνες (όλοι κόντρα στον ΠΑΟΚ) χωρίς νίκη και γνώρισαν και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδος και για να το κάνουν αυτό χρειάζονται κάθε δυνατή βοήθεια που μπορούν να πάρουν από τις νέες προσθήκες της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα