Αναστασίου: «Καιρός ήταν, μία πέρα για πέρα δίκαιη νίκη» (vid)

Newsroom
Αναστασίου: «Καιρός ήταν, μία πέρα για πέρα δίκαιη νίκη» (vid)

bet365

Ο τεχνικός της ομάδας του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου, ήταν χαρούμενος για τη νίκη με 3-2 εκτός έδρας με τον Βόλο.

Ο Γιάννης Αναστασίου είπε στην κάμερα της COSMOTE TV μετά το 2-3 στο Βόλος - Παναιτωλικός:

«Καιρός ήταν. Νομίζω πως ήταν πέρα για πέρα μία δίκαιη νίκη. Η ομάδα έδειξε πως έχει χαρακτήρα. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τον Καρέλη που δεν μπορούσε να αγωνιστεί: τραυματίστηκε ο Λάρσον και με τις απουσίες που έχουμε ήταν δύσκολο το ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Βόλος.

Είπα στα παιδιά πως έχουμε χαρακτήρα και πως όταν είμαστε όλοι μαζί είναι δύσκολο για τον αντίπαλο να μας καταβάλει. Δεν εχουμε να φοβηθούμε τίποτα όταν είμαστε έτσι. Δίκαιη νίκη συγχαρητήρια στα παιδιά. Πήραμε μια νίκη που χρειαζόμασταν. Πηγαίνουμε ματς με το ματς. Δείξαμε πως δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά με τον Βόλο που είναι στην 6άδα. Πρεπει να δείξουμε μεγαλύτερη διάρκεια και συνέπεια. Μετα το Μουντιάλ δεν ηταν καλή η εικόνά μας αλλά όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε και καλύτεροι».

Στη συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Το σημαντικό ήταν η πίστη ότι μπορούμε. Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε καθ’ όλη την εβδομάδα, σήμερα το πρωί και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό ήταν το κλειδί. Και η απόκρουση του Στεργιάκη στο πέναλτι. Ήταν σε κομβικό σημείο. Έδειξε ότι το θέλαμε, το πιστεύαμε. Η ομάδα δεν το έβαλε κάτω. Έδειξε χαρακτήρα. Είχε ψυχή. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο.

Ήμασταν συγκεντρωμένοι και πιστεύουμε όπως σήμερα μπορούμε να κάνουμε πολλά θετικά. Είμαστε ομάδα που μεγαλώνει, ωριμάζει. Περάσαμε δύσκολα μετά τη διακοπή του Μουντιάλ. Εμπιστοσύνη στα παιδιά υπάρχει, αρχίζουν σιγά σιγά να βγάζουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πρέπει να έχουμε διάρκεια. Όταν παίζεις ομάδα που είναι υποψία για την εξάδα και της βάζεις τρία γκολ εκτός έδρας, κάτι κάνουμε καλά και εμείς».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα