ΑΕΚ: Με στόχο να προσπεράσει στην κορυφή και με επιστροφή Ελίασον!

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Με στόχο να προσπεράσει στην κορυφή και με επιστροφή Ελίασον!

bet365

Η ΑΕΚ είναι πανέτοιμη για το ματς με τον Άρη στην OPAP Arena έχοντας ως στόχο να περάσει -προσωρινά τουλάχιστον- στην κορυφή της βαθμολογίας. Με τις δύο γνωστές απουσίες των Φερνάντες και Μοχαμάντι καταστρώνει τα πλάνα του ο Αλμέιδα, πρώτη αποστολή μετά την επέμβαση για Ελίασον.

Η αντεπίθεση της ΑΕΚ στη μάχη της κορυφής την έχει φέρει μόλις ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και την Κυριακή (29/1, 19:30) απέναντι στον Άρη στην OPAP Arena η Ένωση έχει την ευκαιρία να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί που «τρέχει» στη Νέα Φιλαδέλφεια κάνοντας προσπέραση στο ρετιρέ. Τουλάχιστον προσωρινά καθώς ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίζει τη Δευτέρα τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Το πλέον σημαντικό όμως είναι η ΑΕΚ να κοιτάζει τα δικά της παιχνίδια. Η δύναμη της OPAP Arena αποτελεί ένα μεγάλο ατού για την Ένωση σε αυτό το χρονικό σημείο της σεζόν και γι' αυτό τόσο από τον Ματίας Αλμέιδα όσο και από την ίδια την Ένωση έχει επισημανθεί πόσο σημαντικό είναι να υπάρξει προσοχή από όλους στα εντός έδρας ματς που ακολουθούν ώστε η ομάδα να μην στερηθεί σε κανένα ματς το σπίτι της.

Η ενότητα ομάδας και κόσμου για τον Αλμέιδα είναι το παν, όπως σχολίασε στις δηλώσεις του, με τον Αργεντινό τεχνικό να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας το «οπλοστάσιό» του πλέον να έχει γεμίσει ξανά σε σύγκριση με τις απουσίες που είχε αντιμετωπίσει το προηγούμενο διάστημα. Η είδηση στην αποστολή της ΑΕΚ έχει να κάνει με την παρουσία του Ελίασον, ο οποίος είναι διαθέσιμος για πρώτη φορά μετά την επέμβαση που είχε υποβληθεί τον Νοέμβριο! Φυσικά δεν αναμένεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, όμως ο 26χρονος Σουηδός εξτρέμ επιστρέφει πλέον και με τη βούλα για τον Αλμέιδα. Μόνο η γνωστή απουσία του Μοχαμάντι και αυτή που προέκυψε μετά τη μεσοβδόμαδη ρεβάνς στις Σέρρες με την ελαφριά θλάση του Φερνάντες είναι τα δύο προβλήματα που έχει, καθώς ο Λιβάι Γκαρσία ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και φωνάζει «παρών» για το ματς με τον Άρη.

Αναφορικά με τα πλάνα του Αλμέιδα, μένει να φανεί αν ο Πινέδα μεταφερθεί στον άξονα μαζί με τον Γιόνσον ή τον Σιμάνσκι κάτι που θα ανοίξει τον δρόμο της ενδεκάδας είτε σε Γκατσίνοβιτς είτε σε Τσούμπερ αριστερά, με τον Άμραμπατ να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα στα δεξιά και φυσικά τον Αραούχο να παίρνει θέση πίσω από τον Λιβαι Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης. Διαφορετικά θα συμβεί ό,τι και σε προηγούμενα ματς, με τους Σιμάνσκι και Γιόνσον στον άξονα και τον Πινέδα στα αριστερά. Στα μετόπισθεν ο Αθανασιάδης στην εστία και οι Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα και Ρότα πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα