Ιωνικός: Ο Δημήτρης Σπανός με αριθμούς (vids)

Ιωνικός: Ο Δημήτρης Σπανός με αριθμούς (vids)

Newsroom
 Ιωνικός: Ο Δημήτρης Σπανός με αριθμούς (vids)

bet365

Ο Δημήτρης Σπανός έμεινε 937 ημέρες στον πάγκο του Ιωνικού, χρησιμοποίησε 68 διαφορετικούς παίκτες, η ομάδα κατέκτησε ένα πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας και πέρσι τερμάτισε 7η στη μεγάλη.

Παρελθόν από τον πάγκο του Ιωνικού αποτελεί από σήμερα (24/1) ο Δημήτρης Σπανός και αυτόματα έκλεισε ένας μεγάλος και πετυχημένος κύκλος στο club. Βλέπετε ο 53χρονος κόουτς έμεινε για 2,5 και πλέον ημερολογιακά έτη στον πάγκο του και έχει συνδέσει το όνομά του με την σύγχρονη ιστορία του συλλόγου, αφού με εκείνον στο «τιμόνι» κατέκτησε το πρωτάθλημα στη 2η κατηγορία και επέστρεψε στη μεγάλη.

Ωστόσο έφτασε η στιγμή του «αποχαιρετισμού» και ο Μιχάλης Γρηγορίου αναμένεται να τον διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία, όμως κακά τα ψέμματα η Νίκαια θα είναι πάντα το «σπίτι» του.

Αλλωστε διατηρεί άριστες σχέσεις με την οικογένεια Τσιριγώτη, «δέθηκε» με το σωματείο και ας θυμηθούμε τα εκεί πεπραγμένα του μέσω των αριθμών.

1η Ιουλίου του 2020 ανακοινώθηκε η πρόσληψή του στον πάγκο του club.

937 ημέρες έμεινε στην ομάδα.

83 παιχνίδια την κοουτσάρισε, σε όλες τις διοργανώσεις.

30 νίκες πήρε σε αυτές τις αναμετρήσεις (30-19-34 το ρεκόρ του).

17 Ιανουαρίου του 2021 ντεμπουτάρισε ως προπονητής του, στη νίκη με 1-0 επί του Εργοτέλη στην Κρήτη για τη δεύτερη κατηγορία.

19 Μαΐου του ίδιου έτους επικράτησε ξανά των Κρητικών στο φινάλε των play offs της ανόδου και ο Ιωνικός πανηγύρισε την επιστροφή του στα «σαλόνια».

13 Δεκεμβρίου του 2021 αναδείχθηκε καλύτερος τεχνικός της Super League 2 ως κόουτς του Ιωνικού, μέσω των βραβείων του ΠΣΑΠΠ.

14 Δεκεμβρίου του 2022 παραιτήθηκε on air μετά την «βαριά» ήττα στο φιλικό από τον ΟΦΗ (7-0), όμως η διοίκηση δεν το αποδέχθηκε. Οπως ο ίδιος έχει κατά καιρούς πει στο παρελθόν το είχε πράξει και άλλες φορές αλλά υπήρχε πάντα αλληλοεκτίμηση με τη διοίκηση και πλήρης εμπιστοσύνη.

68 είναι οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε στο διάστημα της παραμονής του στη Νίκαια.

5-1 επικράτησε ο Ιωνικός του Απόλλωνα Σμύρνης στα play outs της περασμένης σεζόν και είναι η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του με εκείνον στην τεχνική ηγεσία.

4-0 έχασε φέτος από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στο φετινό Novibet Κύπελλο Ελλάδος και αποτελεί τη «βαρύτερη» ήττα του ως κόουτς του συλλόγου.

7η είναι η θέση που κατέλαβε πέρσι ο Ιωνικός στη Super League (1ος στα play outs) με εκείνον στο «τιμόνι».

1 πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας προσέθεσε στο παλμαρέ του Ιωνικού, όπως φυσικά και το δικό του.
...

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα