Ιωνικός: «Παίζει» πολύ του Γρηγορίου, Νο1 «στόχος»

Ιωνικός: «Παίζει» πολύ του Γρηγορίου, Νο1 «στόχος»

Newsroom
Ιωνικός: «Παίζει» πολύ του Γρηγορίου, Νο1 «στόχος»

bet365

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει πολλές πιθανότητες ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού, καθώς είναι ο «Νο1» στόχος του club.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Ιωνικός μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Σπανού από τον πάγκο του. Στη Νίκαια «φαίνεται» πως «παίζει» αρκετά η περίπτωση του Μιχάλη Γρηγορίου και ο 49χρονος κόουτς δείχνει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του club και να αποτελεί τον Νο 1 «στόχο» του, καθώς θεωρείται ως ο προπονητής που μπορεί να το ξεκολλήσει από την τελευταία θέση και να το οδηγήσει στην παραμονή του.

Αλλωστε κάτι ανάλογο πέτυχε και το 2021 όταν πήρε τη Λαμία τελευταία και στο φινάλε της σεζόν έσωσε με άνεση την παρτίδα, ενώ στην πορεία του στη Super League μετρά πετυχημένες παρουσίες σε Κέρκυρα, ΑΕΛ, ενώ με Πανιώνιο και Ατρόμητο έκανε προκρίσεις στην Ευρώπη.

Ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό, είναι σχετικά δύσκολη περίπτωση, αλλά ο Γρηγορίου προβάλει ως το φαβορί για να αναλάβει τα ηνία του Ιωνικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα