Ολυμπιακός: Παραμένει σε βασικό πλάνο ο Σουάζο

Newsroom
Ολυμπιακός: Παραμένει σε βασικό πλάνο ο Σουάζο

bet365

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει ως βασικό στόχο τον Γκαμπριέλ Σουάζο και να διατηρεί το πάνω χέρι στην περίπτωσή του, παρά την σφήνα της Μπεσίκτας.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν αλλάξει γραμμή πλεύσης και διατηρούν ως βασική επιλογή τους για την θέση του αριστερή μπακ εκείνη του Χιλιανού ποδοσφαιριστή. Η σφήνα της Μπεσίκτας δεν έχει επηρεάσει την μεταγραφική αυτή υπόθεση κι έτσι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του ελεύθερου πλέον Γκαμπριέλ Σουάζο.

Όσον αφορά τώρα την περίπτωση του Τόνι Λάτο, οι Πειραιώτες συνεχίζουν να περιμένουν την απάντηση της Βαλένθια, αφού οι ίδιοι, όπως έγραψαν οι Ισπανοί χθες, τα έχουν βρει με τον παίκτη. Οι «νυχτερίδες» πλέον ψάχνουν τον αντικαταστάστη του για να δώσουν το «οκ» για την παραχώρησή του από τώρα κι έτσι εκείνος να έρθει στον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα παραμένει ανοιχτό το σενάριο της πώλησης του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα