Ολυμπιακός: Η Βαλένθια ψάχνεται για αντί-Λάτο και στο Λιμάνι περιμένουν τα ευχάριστα

Ολυμπιακός: Η Βαλένθια ψάχνεται για αντί-Λάτο και στο Λιμάνι περιμένουν τα ευχάριστα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η Βαλένθια ψάχνεται για αντί-Λάτο και στο Λιμάνι περιμένουν τα ευχάριστα

bet365

Ο Τόνι Λάτο έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό όπως επιμένουν στην Ισπανία αλλά υπάρχει μία βασική λεπτομέρεια για να αποχωρήσει από τώρα.

Ο 25χρονος Τόνι Λάτο είναι ο αριστερός μπακ που βρίσκεται πολύ ψηλά στις μεταγραφικές προτιμήσεις του Ολυμπιακού. Ο Ο Λάτο σύμφωνα με τις ισπανικές πηγές - που επέμεναν σχετικά και το βράδυ της Τρίτης - τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό (έχοντας μιλήσει και προσωπικά με τον κόουτς Μίτσελ) όμως υπάρχει και η Βαλένθια στη... μέση.

Η ισπανική ομάδα θα δώσει το τελικό ΟΚ για τον Λάτο εφόσον βρει παίκτη για αριστερά κάτι για το οποίο φαίνεται πως ψάχνεται. Ο Λάτο στα 25 του χρόνια δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Βαλένθια ενώ φέτος έχει 10 ματς με 1 γκολ.

Ο Λάτο περίμενε ότι η Βαλένθια θα του προσέφερε ένα νέο πολύ καλό συμβόλαιο. Αρχικά ανέμενε πρόταση για ένα νέο συμβόλαιο που θα ήταν μειωμένο μεν αλλά κοντά σε αυτά που έπαιρνε. Τελικώς όμως η τελευταία κίνηση της Βαλένθια ήταν να πάρει το 50% όσων αμοιβόταν με ένα τριετές συμβόλαιο. Ο Λάτο αρνήθηκε την κρούση αυτή και ενώ αρχικά ήθελε να εξαντλήσει το υπάρχον συμβόλαιό του (μέχρι το καλοκαίρι δηλαδή) αποφάσισε να μην το κάνει και να βρεθεί εκτός Ισπανίας (παρότι είχε κρούσεις εκεί).

Ο Ολυμπιακός από μεριάς του δεν έχει βγάλει κάποια αντίδραση στο θέμα Λάτο. Περιμένει ωστόσο τα ευχάριστα για αυτήν την υπόθεση.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα