Το φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Γάλλο σέντερ φορ Γουίλσον Ισιντόρ (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Το φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Γάλλο σέντερ φορ Γουίλσον Ισιντόρ (vid)

bet365

Ρωσικά δημοσιεύματα στέλνουν τον Γάλλο επιθετικό της Λοκομοτίβ Μόσχας, Γουίλσον Ισιντόρ, στον ΠΑΟΚ, που μετά την συμφωνία με τον Βραζιλιάνο Τάισον ψάχνεται να ενισχυθεί και στη θέση του σέντερ φορ.

Ο ΠΑΟΚ προχωράει στην απόκτηση του Βραζιλιάνου Τάισον, τον οποίο περιμένει την Τετάρτη (11/1) στη Θεσσαλονίκη, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Ρωσία προχωράει ή τουλάχιστον θέλει να αποκτήσει τον 22χρονο Γάλλο επιθετικό, Γουίλσον Ισιντόρ, που αγωνίζεται στη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ακριβώς πριν ένα χρόνο η Λοκομοτίβ προχωρούσε στην απόκτηση του Γουίλσον Ίσιντορ από τη Μονακό, στην οποία ανήκε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, με ελάχιστες παρουσίες στη Ligue 1 και το Europa League.

To deal των Μονεγάσκων με τους Μοσχοβίτες προέβλεπε το ποσό των 3 εκατ. ευρώ και μπόνους μέχρι ένα εκατ. ευρώ, ανάλογα με την συμμετοχή του 22χρονου επιθετικού.

Στην τρέχουσα σεζόν μετράει 4 γκολ και 4 ασίστ σε 17 συμμετοχές με τη φανέλα της Λοκομοτίβ, το τελευταίο τέρμα το πέτυχε στις 13/11 στο ντέρμπι της Μόσχας απέναντι στην Σπαρτάκ.

O 22χρονος Γάλλος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2026, αλλά το πιθανότερο είναι να έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τη ρωσική ομάδα εξ ου και το ενδιαφέρον που υπάρχει από Γερμανία και Πορτογαλία, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sport.ru».

@Photo credits: YouTube

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα