ΠΑΟΚ: Ο Τάισον έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές!

ΠΑΟΚ: Ο Τάισον έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Τάισον έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές!

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν την Τετάρτη (11/1) τον Τάισον Μπαρσέλος Φρέντα στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές στο συμβόλαιο διάρκειας 18 μηνών με τον ΠΑΟΚ.

Ο Τάισον Μπαρσέλος Φρέντα είναι ο «εκλεκτός» του ΠΑΟΚ για τη μεσοεπιθετική γραμμή του. Η απόκτηση του 34χρονου Βραζιλιάνου έχει «κλειδώσει» και απομένει το τυπικό κομμάτι της, με τις υπογραφές στο συμβόλαιο διάρκειας 18 μηνών.

Για τους επόμενους πέντε μήνες ο «Δικέφαλος» θα πληρώσει ένα ποσό από το 1,2 εκατ. ευρώ του ετήσιου συμβολαίου του Τάισον με την Ιντερνασιονάλ, ενώ για τον επόμενο χρόνο θα εισπράξει μαζί με τα μπόνους ένα ποσό κοντά στις 650.000 ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αναμένεται να βρίσκεται την Τετάρτη (11/1) στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές.

@Photo credits: twitter.com/taisonfredaT7

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα