Παναθηναϊκός: «Όταν ο τεράστιος Πελέ πάτησε τα ιερά εδάφη του γηπέδου της Λεωφόρου»

Newsroom
Παναθηναϊκός: «Όταν ο τεράστιος Πελέ πάτησε τα ιερά εδάφη του γηπέδου της Λεωφόρου»

bet365

Στις 30 Ιουνίου του 1961 ο Πελέ αγωνίστηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο με τους «πράσινους» να ανεβάζουν φωτογραφία με τον Κώστα Λινοξυλάκη που ανταλλάσσει λάβαρο με τον θρύλο του ποδοσφαίρου.

Ο θάνατος του θρυλικού Πελέ βύθισε σε πένθος όλον τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, με ομάδες, αθλητές, αλλά και πολιτικοί να αναφέρονται στον χαμό του κατά πολλούς καλύτερου ποδοσφαιριστή στην ιστορία του αθλήματος.

Πελέ για πάντα: Διαβάστε όλα τα θέματα

Ο Πελέ αγωνιζόμενος στην Σάντος είχε έρθει στην χώρα μας το 1961 παίζοντας φιλικά με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Με τους «πράσινους» ο αγώνας ήταν στις 30 Ιουνίου, με το «τριφύλλι» να ανεβάζει φωτογραφία του Πελέ με τον Κώστα Λινοξυλάκη αναφέροντας τα εξής: «Όταν ο τεράστιος Πελέ πάτησε τα ιερά εδάφη του γηπέδου της Λεωφόρου! Εν έτει 1961 στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Σάντος, ο Πελέ ανταλλάσσει λάβαρο με τον αρχηγό του Τριφυλλιού, Κώστα Λινοξυλάκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα