Παναθηναϊκός: «Ενδιαφέρεται και η Στρασμπούργκ για την περίπτωση του Πούχατς»

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: «Ενδιαφέρεται και η Στρασμπούργκ για την περίπτωση του Πούχατς»

bet365

Σύμφωνα με την γαλλική «Equipe» και η Στρασμπούργκ είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Τιμοτέους Πούχατς, με τον οποίο συζητάει και ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» είδαν στο πρόσωπο του 23χρονου Πολωνού αριστερού μπακ μία ιδανική λύση για να καλυφθεί το κενό που άφησε το πρόβλημα υγείας του Γκάνεα κι έτσι ξεκίνησαν να δουλεύουν την υπόθεσή του, η οποία πηγαίνει καλά μέχρι στιγμής.

Το γαλλικό μέσο όμως έρχεται να περιπλέξει την διαδικασία αυτή, αφού συμπεριλαμβάνει και την Στρασμπούργκ στους «μνηστήρες» του παίκτη. Η γαλλική ομάδα εξετάζει κι αυτή μία πρόταση δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς. Οι Αλσατοί παρακολουθούν τον Τιμοτέους Πούχατς εδώ και δύο χρόνια, όταν ακόμα φορούσε την φανέλα της Λεχ Πόζναν. Γνωρίζουν πως ο παίκτης δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελε και πως ταυτόχρονα και η Ουνιόν Βερολίνου, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, θα ήθελε να πάρει πίσω κάποια από τα 3,5 εκατ. ευρώ που έδωσε για την απόκτησή του το καλοκαίρι του 2021.

Στο φινάλε του ρεπορτάζ οι Γαλλοί τονίζουν την υπάρξη σοβαρού ενδιαφέροντος και από την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα