Άρης: Η Βικτόρια Πλζεν ανακοίνωσε συμφωνία με τον Ματέι Βίντρα!

Άρης: Η Βικτόρια Πλζεν ανακοίνωσε συμφωνία με τον Ματέι Βίντρα!

Newsroom
Άρης: Η Βικτόρια Πλζεν ανακοίνωσε συμφωνία με τον Ματέι Βίντρα!

bet365

Στη Βικτόρια Πλζεν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματέι Βίντρα ο οποίος είχε βρεθεί μια ανάσα από τον Άρη αλλά οι δεύτερες σκέψεις της ελληνικής ομάδας ουσιαστικά τον οδήγησαν στον σύλλογο της Τσεχίας.

Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας η ΠΑΕ Άρης κοινοποίησε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Ματέι Βίντρα σε μια κίνηση η οποία προφανώς εμπεριείχε ρίσκο δεδομένου του ότι ο Τσέχος ποδοσφαιριστής προέρχεται από σοβαρή επέμβαση, ήδη είναι εκτός γηπέδων για οκτώ μήνες και παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στη δράση.

Στις ημέρες που μεσολάβησαν το Gazzetta σημείωσε ότι οι «κίτρινοι» λειτούργησαν με τρόπο που υποδήλωνε ότι δεν ήταν σίγουροι για την απόφασή τους, ενώ η συμφωνία δεν επιβεβαιώθηκε από το περιβάλλον του παίκτη. Μάλιστα δημοσιεύματα σε Τσεχία και Αγγλία (σ. σ. επί σειρά ετών ο παίκτης αγωνίστηκε στην Championship) ανέφεραν ότι ο Βίντρα έψαχνε τρόπο παραμονής στο νησί. Κι έτσι το ζήτημα του 30χρονου επιθετικού εκκρεμούσε αρκετές ημέρες τώρα.

Πλέον ξεκαθάρισε καθώς ο Βίντρα αποφάσισε να υπογράψει στη Βικτόρια Πλζεν συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων. Μάλιστα ο σύλλογος από την Τσεχία ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα