Άρης: Συμφωνία και με τον Ματέι Βίντρα!

Άρης: Συμφωνία και με τον Ματέι Βίντρα!

Newsroom
Άρης: Συμφωνία και με τον Ματέι Βίντρα!

bet365

Ο Ματέι Βίντρα θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Άρη καθώς υπάρχει οριστική συμφωνία με τον 30χρονο Τσέχο επιθετικό και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να επικυρωθεί το deal!

Νέα ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση του Ματέι Βίντρα καθώς εκεί που ο 30χρονος Τσέχος επιθετικός είχε συμφωνήσει με τη Βικτόρια Πλζεν για να συμμετέχει στο πρόγραμμα χειμερινής προετοιμασίας, ο Άρης προχώρησε σε συμφωνία μαζί του και απομένει η επικύρωση του deal. Η περίπτωση του 30χρονου Τσέχου επιθετικού είναι στο προσκήνιο για τους «κίτρινους» από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο, τότε οι Θεσσαλονικείς δεν προχώρησαν στην απόκτησή του καθώς ο Βίντρα ήταν στο στάδιο της αποθεραπείας του έπειτα από τη χειρουργική επέμβαση (στο γόνατο) στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Απρίλιο.

Το ζήτημα του Ματέι Βίντρα επανήλθε στο προσκήνιο τον περασμένο Νοέμβρη όπου ο Άλαν Πάρντιου παραδέχθηκε ότι αποτελεί μία από τις επιλογές στην κορυφή της επίθεσης με τον αστερίσκο ότι ήθελε να τσεκάρει το διάστημα που θα χρειαστεί ο Τσέχος διεθνής για να επιστρέψει στη δράση. Δεδομένου του ότι έχει τον ίδιο ατζέντη με τους Βλάντιμιρ Νταρίντα, Γιάκουμπ Μπράμπετς, ο φάκελος του «Βίντρα» άνοιξε εκ νέου στη διάρκεια της συνάντησης του Θόδωρου Καρυπίδη με τον ατζέντη των παικτών, Οντρεϊ Χόβανεκ, στην Αθήνα και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία.

Αυτό σημαίνει ότι ο Βίντρα θα κινήσει πλέον τις διαδικασίες για την άμεση άφιξή του στη Θεσσαλονίκη ούτως ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις και να μπει στο πλάνο των προπονήσεων. Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι ο χρόνος που θα χρειαστεί για να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα. Κατά το περιβάλλον του ιδίου, από τα τέλη του μήνα θα είναι σε θέση να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

Τα χρόνια του Βίντρα στο… νησί

Ο Βίντρα θεωρείται από τους καλύτερους Τσέχους επιθετικούς και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι βρίσκεται στην εθνική ομάδα της χώρας του από το 2014 έχοντας 44 συμμετοχές. Σε συλλογικό επίπεδο, πέρασε τα περισσότερα χρόνια της επαγγελματικής καριέρας του στην Αγγλία. Η Μπέρνλι ήταν η τελευταία του ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για μια τετραετία. Η αγγλική ομάδα είχε δαπανήσει ποσό άνω των 12 εκατ. ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του το 2018. Είχε προηγηθεί η εξαιρετική σεζόν του με την Ντέρμπι Κάουντι όπου με 20 γκολ είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Championship. Η Ντέρμπι Κάουντι τον είχε αγοράσει από τη Γουότφορντ έναντι 9.4 εκατ. ευρώ. Γενικώς, αν προσθέσει κανείς τα ποσά που επένδυσαν οι ομάδες για να αποκτήσει τα δικαιώματά του θα καταλήξει στα 36.5 εκατομμύρια ευρώ με αφετηρία τα τρία εκατομμύρια ευρώ που είχε δώσει η Ουντινέζε για να τον αγοράσει από την Μπάνικ Οστράβα τον Ιούλιο του 2010.

Στην ιταλική ομάδα δεν είχε βρει τις ευκαιρίες που περίμενε καθώς στην επαγγελματική ομάδα δεν αγωνίστηκε σε περισσότερα από τέσσερα παιχνίδια μετρώντας ένα γκολ αλλά η Ουντινέζε δεν έκανε απλά απόσβεση της επένδυσης αλλά έβγαλε πολλά περισσότερα καθώς τον πούλησε έναντι 8.4 εκατ. ευρώ στη Γουότφορντ το καλοκαίρι του 2015.

Με τη φανέλα της τελευταίας ο Βίντρα έκανε τις καλύτερες ή μάλλον τις πιο παραγωγικές χρονιές του καθώς σε 95 αγώνες σημείωσε 35 γκολ και μοίρασε 15 ασίστ και ακολουθούν αυτές με την Μπέρνλι (97 αγώνες, 12 γκολ, 10 ασίστ). Αγωνιζόμενος στην Ντέρμπι Κάουντι έπαιξε σε 80 παιχνίδια με απολογισμό τα 27 γκολ και τις πέντε ασίστ. Συνολικά στην καριέρα του έχει 372 αγώνες με 100 γκολ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα