Βόλος: Ο Τσιρίνος δάκρυσε στο «αντίο» του ως πρωταθλητής (vid)

Βόλος: Ο Τσιρίνος δάκρυσε στο «αντίο» του ως πρωταθλητής (vid)

Newsroom
 Βόλος: Ο Τσιρίνος δάκρυσε στο «αντίο» του ως πρωταθλητής (vid)

bet365

Ο Μίκαελ Τσιρίνος σκόραρε στο τελευταίο του ματς με την Ολίμπια, κατέκτησε τον τίτλο και μετά έβαλε τα κλάματα καθώς θα φύγει από την ομάδα με προορισμό το Βόλο.

Στο δρόμο για την Ελλάδα θα βρίσκεται από αύριο (19/12) ο Μίκαελ Τσιρίνος, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Ολίμπια σε ένα ματς με την Μοταγκούα, όπου το κλίμα ήταν συναισθηματικά φορτισμένο για εκείνον.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός διαμόρφωσε στο 69' το μετέπειτα τελικό 2-0 που κέρδισε η ομάδα του και μάλιστα με αυτό το αποτέλεσμα κατάκτησε τον τίτλο στην Ονδούρα, ενώ εκείνος έβγαλε τη φανέλα του και αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης, στην απονομή, δάκρυσε και ευχαρίστησε όλους για τα περίπου οκτώ χρόνια που πέρασε στο club. «Εχω ήδη υπογράψει προσύμφωνο», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα