Βόλος: «Κλείνει» Τσιρίνος (vid)

Βόλος: «Κλείνει» Τσιρίνος (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Βόλος: «Κλείνει» Τσιρίνος (vid)

bet365

Ο Μίκαελ Τσιρίνος, 27χρονος εξτρέμ από την Ονδούρα, είναι πιθανό να συνεχίσει στη χώρα μας για λογαριασμό του Βόλου.

Στην «εξίσωση» του Βόλου βάζουν εσχάτως τον Μίκαελ Τσιρίνος πληροφορίες από την Ονδούρα και πλέον ο 27χρονος συμπατριώτης τους ακραίος ενδέχεται/φαίνεται/αναμένεται να συνεχίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του.

Πρόκειται για τον 20 φορές διεθνή εξτρέμ που παίζει στην Ολίμπια της πατρίδας του και φέτος έχει 10 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 25 εμφανίσεις του για λογαριασμό της.

Mε θητεία και στο MLS ως παίκτης του Βανκούβερ αλλά και τη Λούμπος του Μεξικό, ο Τσιρίνος μετρά, μεταξύ άλλων, στο παλμαρέ του τρία πρωταθλήματα της Ονδούρας ως παίκτης της Ολίμπια, ενώ στο τελευταίο CONCACAF League που πήρε το club του αναδείχθηκε MVP του τουρνουά.

Οπως λέγεται λοιπόν υπάρχει «κλεισμένη» συμφωνία που θα έχει ισχύ από τον Ιανουάριο του 2023 και ο παίκτης θα υπογράψει με τον Βόλο συμβόλαιο για 1+1 σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα