Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (13/12) στο Gazzetta!

Newsroom
Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (13/12) στο Gazzetta!

bet365

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου στέκονται στους δύο νέους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού, Άλβαρες και Κάουλι, στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Αμαλάχ και στο κλείσιμο της μεταγραφής του Νταρίντα για τον Άρη.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Άλβαρες του Αστέρα και ο Ροντινέι στο Ρέντη

Sport Day: Ξανά για τον Άλβαρες του Αστέρα ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» θέλουν να τον αποκτήσουν με δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς. Πήγε στο Ρέντη ο Ροντινέι.

Live Sport: Ο Ματίας Αλμέιδα έκλεισε την πόρτα στους μνηστήρες και ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ για πολλά χρόνια. Ο Κάουλι, όπως σας αποκάλυψε το Gazzetta, προτάθηκε στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς κι εκείνος τον περνάει από... αξονικό τομογράφο.

ΦΩΣ των Σπορ: Πάθος και κίνητρο στο «πύρινο» ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό που θέλει τη νίκη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη. Στα ραντάρ του Ολυμπιακού ο Σελίχ Αμαλά από το Μαρόκο. Τι έγινε την Δευτέρα στα ματς της Superleague 2.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Τα απίστευτα στατιστικά του Ροντινέι, η υποδοχή στο Ρέντη από τον Μαρσέλο και η λάμψη του Μασούρα στα βραβεία ΠΣΑΠΠ.

Αθλητικές εφημερίδες: Η τρομερή κίνηση του Αραούχο και η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νταρίντα

Ωρα των Σπορ: Ο Αραούχο έλαβε το βραβείο Fair Play από τα χέρια των γονιών του Άλκη και το επέστρεψε αμέσως πίσω σ' αυτούς. «Στο πρόσωπό σου είδα ακόμα έναν γιο» είπε η μητέρα του αδικοχαμένου νεαρού. Τι ισχύει με το πρόβλημα του Γκατσίνοβιτς.

Metrosport: Ο Άρης έκλεισε τον Νταρίντα για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Τώρα επιστρέφει στην Γερμανία για να λύσει το συμβόλαιό του. Ακόμη μία ΑΜΚ με τον Ιβάν Σαββίδη να βάζει 7,5 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ και να φτάνει συνολικά τα 170 εκατ. επένδυσης στον «δικέφαλο του βορρά».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα