Οι Αλμέιδα, Μπρούνο Αλβες είχαν συνάντηση με τον Κονσεϊσάο junior

Οι Αλμέιδα, Μπρούνο Αλβες είχαν συνάντηση με τον Κονσεϊσάο junior

Newsroom
 Οι Αλμέιδα, Μπρούνο Αλβες είχαν συνάντηση με τον Κονσεϊσάο junior

bet365

Οι Ματίας Αλμέιδα και Μπρούνο Αλβες βρέθηκαν αντίπαλοι του γιο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες!

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει «γράψει» ξεχωριστή ιστορία στα γήπεδα της Ευρώπης ως παίκτης (μεταξύ άλλων και με τη φανέλα του ΠΑΟΚ), ενώ από το 2017 κρατά τα «ηνία» της Πόρτο. Ενας εκ των γιων του, ο μεγαλύτερος, που μάλιστα έχει το ίδιο όνομα – ξέχωρα φυσικά από επίθετο – αγωνίζεται στην Σερένγκ την οποία και κέρδισε σήμερα (4/12) η ΑΕΚ με 2-0 σε φιλικό αγώνα.

Οι Μπρούνο Αλβες και Ματίας Αλμέιδα που επίσης «κουβαλούν» μεγάλη καριέρα έχουν υπάρξει συμπαίκτες με τον πατέρα του 26χρονου μπακ (ο πρώτος στην Πόρτο, ο δεύτερος σε Λάτσιο, Ιντερ) και μετά το φινάλε της αναμέτρησης είχαν την ευκαιρία να τα πουν μαζί του. «Το ποδόσφαιρο μας ενώνει σε διαφορετικούς πολιτισμούς και γενιές, κάνοντας τον κόσμο μικρότερο και φέρνοντας συναισθήματα θαυμασμού και σεβασμού, είναι καλό να είμαστε εδώ μαζί και να είμαστε μάρτυρες αυτής της στιγμής!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπρούνο Αλβες στα social media.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα